Şimdi Ara

650TL bütçem var 4 telefon arasında kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem en fazla 650 TL ye el veriyor. 4 telefon arasında kaldım ama önerilerinize açığım. Samsung u nedense tercih etmiyorum. İnternetten alabileceğim güvenilir ve hızlı site önerirseniz de sevinirim.

Huawei U8850 Vision

Motorola ATRIX

Sony Ericsson Xperia Ray

Huawei Ascend G301

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samgur -- 23 Ocak 2013; 7:09:51 >

• lütfen yardım edin beyler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edenemiz olsaydı iyi olurdu.

• Motorola Atrix.
  • hocam onda da ısınma problemi oluyormuş diye duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: samgur

hocam onda da ısınma problemi oluyormuş diye duydum.

yazdiklarin arasinda sadece xperia ray alinabilir gerisi para ziyanligi olur.....

• xperia neo v ,ray ,xperia u
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia U kısıtlı hafızası size yeterli gelecekse eğer kacırılmaması gereken cihazdır. Motorola Atrix de sorun yoksa atrix daha ağır basıyor.

• Xperia Miro,Xperia Sola olabilir.Xperia ray'ı önermem çünkü yazılım desteği kesildi o telefona.Samsung Ace Plus olabilir.Samsung düşünün derim.4.1 alacak ve arayüzü s3'teki gibi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTeksen

Xperia Miro,Xperia Sola olabilir.Xperia ray'ı önermem çünkü yazılım desteği kesildi o telefona.Samsung Ace Plus olabilir.Samsung düşünün derim.4.1 alacak ve arayüzü s3'teki gibi olacak.

Experia sola alman daha iyi bence.Hızlı al da 650 tl...
  • xperia sola almaya karar verdimde hizlial dan mı alsam yoksa hepsiburadan mı alsam. hizlial a ne kadar güvenilir birde. Hb den daha önce elektronik aletler almıştım sorun yaşamamıştım. Hizlial sanırım paralel ithalat ürünler satıyor onun ne gibi zararları var. Teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: samgur

xperia sola almaya karar verdimde hizlial dan mı alsam yoksa hepsiburadan mı alsam. hizlial a ne kadar güvenilir birde. Hb den daha önce elektronik aletler almıştım sorun yaşamamıştım. Hizlial sanırım paralel ithalat ürünler satıyor onun ne gibi zararları var. Teşekkür ederim şimdiden.

hepsiburadadan al dostum madem içinde şüphe var. Bi sıkıntı olur niye böyle yaptım dersin
  • arada da 100tl fark var riske değer mi ? Birde daha önce oradan alışveriş yapıp mağdur oldunuz mu? Dh de bayada populer hizlial.

• son bir yardım beyler

• hadiyin beyleeeer :)

• quote:

Xperia Miro,Xperia Sola olabilir.Xperia ray'ı önermem çünkü yazılım desteği kesildi o telefona.Samsung Ace Plus olabilir.Samsung düşünün derim.4.1 alacak ve arayüzü s3'teki gibi olacak.

ace plus sorunlu bi telefon.

Sakın alma ace plus normal ace al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossing Over

quote:

Ace 2 yaa wonder al

• quote:

Orijinalden alıntı: Crossing Over

quote:

beyler ben sola almaya karar verdim de benim şuan ki sorum hizlial dan alsam sorun olur mu ?
  • Kardeşim bence hiç alma konusunda acele etme pişman olabilirsin.Bende Laptop konusunda öyleydim 2 hafta sonra Şirinevlerde media markt açıldı 200 tl daha ucuzdu.Yani biraz mağza araştır bence ama sen bilirisn.
  • http://kiyas.la/ ayrıca burdan düşündüğün telleri kıyaslayabilirisn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.