Şimdi Ara

Telefon Seçimi (4 telefon arasında kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 senedir lumia 1320 kullanıyordum ancak artık temel uygulamalar bile nerdeyse çalışmayacak. Windows 10 güncellemede almıyor. Yani telefonu değiştirme vakti geldi. Büyük ekran telefon istediğim için seçeneklerim sınırlı. En az 5.7 inch olsun istiyorum telefon. Araştırarak 4 telefona indirdim seçeneklerimi. Dikkat ettiğim ikinci konu da ithalatçı garantili olmaması.
    Çok fazla uygulama kullanan biri değilim. Oyun oynamam. Akıllı telefonu kullanma amacım seyahatlerde rahatlık oluyor. Harita ile yerini buluyorsun,kameran orda, internet orda. En temel ihtiyaçlarım bunlar. Onun dışında aslında çok akıllı telefon meraklısı değilim. Bunları dikkate alarak sizce hangi telefonu seçeyim? En az 5.7 inch ve resmi distribütör garantili olarak öneriniz başka telefon varsa önerilere de açığım. Teşekkürler şimdiden.

-Samsung Galaxy A7 (2017)
    -Samsung Galaxy A810 (sanırım A8 2016 diye de geçiyor)
    -Samsung Galaxy Note 4
    -Samsung Galaxy Note 5

• A8 2016 ve Note 4 eskidi artık. A8 2016 alınabilir yine ama Note 5 alma imkanınız varsa listede yeri yok. A8 2016 yerine de A7 2017 tercih edebilirsiniz daha güncel bir telefon. Aradaki fiyat farkı beni etkilemez diyorsanız Note 5 alın çok güzel cihaz. Parasının hakkını kesinlikle verecektir ancak Note 5 de android 7.0 ile son güncellemesini aldı. Günceleme takıntınız var ise Note 5 ten de uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A7 kardesim kullanıyor güzel telefon ama biraz ağır kalıyor arayüz vs geçişler hızlı değil onun dışında kafanizda note 5 varsa note 5 alin memnun kalırsınız

• Note 5 derim yada imkanın varsa c9 veya c7 de olabilir

• Samsung almayın sonra magduriyet yaşıyorsunuz ağlıyorsunuz

• Note4'A8 2016 yi listeden cikarin.

Note 5 son guncellemesini aldi 7.0 sorunu yok stabil calisiyor A7 2017 yeni bir telefon 2 yil guncelleme destegi var ama note5 den biraz kotu karsilastirmalarina bakin ona gore karar verin 7420 guzel cpu ama GPu kismi zayif bana kalirsa S6 kullaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu listede note 5 bence.Ama ben hala note 4 kullaniyorum ve cayir cayir akıyo.

Tavsiye ederim.Hafiza karti takma ve degistirilebilir batarya öbemli derseniz tabiki note 4.

Ama 7.0 almiycaz bu gidişle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Note 5 derim; ancak made in vietnam degil korea olanini almaya bak.

• aslında niyetim c9 pro almaktı ama ithalatçı garantili risk almak istemedim. Bir arıza fala olsa uğraş dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowwhitetr

aslında niyetim c9 pro almaktı ama ithalatçı garantili risk almak istemedim. Bir arıza fala olsa uğraş dur.

Ayni gorusteyim, c9pro almamak icin kendimi zor tutuyorm. Sirf ithalatci garantilerle ugrasmak istemedigimden j5 2015le yoluma devam ediyorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtZfr -- 16 Nisan 2017; 11:53:31 >
  • YgtZfr kullanıcısına yanıt
    ya sormayın uyuz oldum ya. Telefon süper ama ithalatçi garantili. A7 ile Note arasında karar vereceğim gibi. Dün Teknosa'da telefonlara bakarken Samsung görevlisi vardı. A7 2017 indirimdeymiş. alın alın deyip duruyordu. Hepsiburada da daha ucuz dedim hem de Samsung Türkiye garantili. Görevli de 'hayır onlar türkiye garantisi veremez. Bakmaz Samsung.' dedi. Garip geldi. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bana mailı satmak için uyduruyor gibi me geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowwhitetr

ya sormayın uyuz oldum ya. Telefon süper ama ithalatçi garantili. A7 ile Note arasında karar vereceğim gibi. Dün Teknosa'da telefonlara bakarken Samsung görevlisi vardı. A7 2017 indirimdeymiş. alın alın deyip duruyordu. Hepsiburada da daha ucuz dedim hem de Samsung Türkiye garantili. Görevli de 'hayır onlar türkiye garantisi veremez. Bakmaz Samsung.' dedi. Garip geldi. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bana mailı satmak için uyduruyor gibi me geldi.

hepsi ayni abi ne yapcan burasi Turkiye. Gecen bende Avm de samsung un kendi satis dukkaninda aynisi basima geldi. Satış danismani ile tartismadim ama hepsiburada da A5 2017 fiyati daha dusuk diye gosterdim, adam hala Turkiye samsung garanti yazmasina ragmen paralel ithalatdir diyor. Tmm sen haklisin dedim ciktim 😀😀

• Bırakın böyle cahil insanları muhattap dahi olmayın.ne demek veremezmiş gayet de turkiye garantili hb nın cihazları.Ki elektronik marketlerin hemen hemen hepsi sırf bu yüzden batıyor yavaş yavaş,adamların indirimli dediği fiyatlar ile hb buradanin fiyatları arasında 300 tl oynuyor en az.Note 5 kullanıyorum tavsiye ederim.Sadece kasası biraz narin. Tasarım su geçirmezlik benim için önemli,telefona da sürekli yüklenip aşırı performans kasmıyorsanız hb daki indirimli fiyatı ile A7 2017 de düşünülebilir.3 sene üzmez sizi ki android 8 olacaktır son güncellemesi.note 5 geçen aldığımız nougat ile güncelleme olayını sonlandırdı.

• Note 5 ozaman senin ilacın ben alicak olsam direk ona saldiririm madem c9 istemiyorsun garantiden dolayı

• Herkes note 5 demiş

• Allah aşkına herkes A8 2016yı listeden cikar demis kardesim gir forumdaki ana konuya 1 tane sikayet duyarsan ben üyeligimi iptal edicem. A7 de batarya sisme problemi var note4 eskisi note5 desen a8 ile ayni islemciyi kullaniyor ama daha cok + yönu ver eger note5 alamayacaksan a8 al .

Hatta git karsilastir a8 ile a7yi stabilite konusunda a8 .... atar

• Bütçe konusunda sorun yoksa eğer bende kullanıcısı olduğum note 5'i öneririm arkadaşım tasarımı şık ve hızlı bir makine
  • arkadaşım burada öneriden ziyade sen kendin baksan hepsine yan yana senin için çok daha yararlı olur ama beni tavsiyem xiaomi mi 5 ekranı senin aradığından küçük ama özellikleri burdakilerin hepsini katlar ve çok kaliteli telefondur. diğerlerine ise buradan karşılaştırabilirsin
    https://www.gsmflix.com/tr/karsilastir/akilli-telefon/samsung-galaxy-a7-2017-vs-samsung-galaxy-a8-vs-samsung-galaxy-note-4-vs-samsung-galaxy-note-5

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.