Şimdi Ara

850 R ALDIM .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepınıze hayırlı gunler arkadaslar dun aksam 96 model 850 2.3 T5 R düz vites aldım (250hp) stock. araca zamanla bır cok yukleme yapmayı dusunuyorum fakat suan ııcın baslangıcta guzel bır chıp egsoz ve downpipe la desteklenmesıyle yetınecegım:) oncelıklı sorum benım turbo gostergesı tam sonu vurmuyo yarım artı bır ceyrekte kalıyor acaba kacakmı var ? bırde t5 yada yada t5r modelıne yazılım yaptıran yada modıfıkasyonuyla ugraasan bırısı varmı ..

• Arabaların devir göstergesi 9000 rpm dir ama hiç bir zaman 9000 rpm çevirmezler, turbo basınç göstergesinde ki durumda aynı,,, bence 96 model bir motoru fazla zorlamamanız lehinize olur. Arabanın gücü ölçtürdürdünüz mü? 250 beygir den kaç tanesi hayatta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinozkan -- 8 Nisan 2014; 11:23:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun olcturucem zaten rektefıye yapmadan bıseyler yapmanın ımkanı yok ıster ıstemez 18 yılın yorgunlugu vardır tabıkı . . ıyı bır usta ısımızı gorecektır dıe umıd edıorm
  • Arabaniz hayirli olsun, neden bir fotografini bizimle paylasmiyorsunuz? Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimmm
     850 R ALDIM . 850 R ALDIM . 850 R ALDIM .

• Ölçüm sonuçları nasıl.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckalyoncu

resimmm
     850 R ALDIM . 850 R ALDIM . 850 R ALDIM .

Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın. Kasa olarak s70 i andırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek YUP size geçti hayırlı ugurlu olsun ..
  • tesekkur ederım arkadaslar basınc problemım var yenı konu actım bakabılırsenız sevınırımm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.