ARKDAŞLAR ÇOK UP Bİ KONU OLDU APU SİSTEMİ, BENDE KURDUM ANGELMAX ARKADAŞIMIZIN TAVSİYELERİYLE BİRİLİKTE ŞÖYLE BİR SİSTEM ÇIKTI ANAKART ZATEN SATA2 HDD DESTEKLEDİĞİ İÇİN BENDE 160 GB BİR HDD VAR ONU BÜTÇEYE KATMADIM HOPÖRLER,FARE.KLAVYE VS. DE VAR SİZCE NASIL OlMUŞ iNİDRİMLE DAHA DA DÜŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: fowler551
ARKDAŞLAR ÇOK UP Bİ KONU OLDU APU SİSTEMİ, BENDE KURDUM ANGELMAX ARKADAŞIMIZIN TAVSİYELERİYLE BİRİLİKTE ŞÖYLE BİR SİSTEM ÇIKTI ANAKART ZATEN SATA2 HDD DESTEKLEDİĞİ İÇİN BENDE 160 GB BİR HDD VAR ONU BÜTÇEYE KATMADIM HOPÖRLER,FARE.KLAVYE VS. DE VAR SİZCE NASIL OlMUŞ iNİDRİMLE DAHA DA DÜŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
O RAM ve kasa benim önerim değil kardeşim.. değiştirmeni tavisye ediyorum.. :)
o bütçeye şu sistem daha iyidir INTEL PENTIUM G3220 SOKET 1150 3.0GHZ 3MB CACHE 22NM İŞLEMCI 158 TL MSI H81M-P33 INTEL H81 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA ANAKART 146 TL POWERCOLOR HD7850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 33 9TL CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM 98 TL EVEREST EAGLE EC337 400W MIDT ATX SİYAH KASA 107 TL TOPLAM 848 TL
angel max zaten kardeşim senin yardımlarınla ramle kasayı ben seçtim işlemci anakrt filan sen söyledin yanlış anlaşımlmasın ayrıca kapkara kartal artık g3220 çift çekirdekli diye pek tercih olmuyor ben bu apu sistemle çok ağır ounlar oynmayacağım lol gibi oyunlar oynuyorum işlemciyi a6 bile alabilirdim ama ileriye dönük bir sistem olsun dedim ekran kartı taktırıp hhd yi değiştireceğim ilerde
quote:
Orijinalden alıntı: fowler551
angel max zaten kardeşim senin yardımlarınla ramle kasayı ben seçtim işlemci anakrt filan sen söyledin yanlış anlaşımlmasın ayrıca kapkara kartal artık g3220 çift çekirdekli diye pek tercih olmuyor ben bu apu sistemle çok ağır ounlar oynmayacağım lol gibi oyunlar oynuyorum işlemciyi a6 bile alabilirdim ama ileriye dönük bir sistem olsun dedim ekran kartı taktırıp hhd yi değiştireceğim ilerde
Ben anlamam da, forum ahalisi öyle düşünmeyecektir kardeşim.. :) Ayrıca ısrarla tek modül ve CL10 RAM alma derim.. APU sistem için RAM çok ama çok önemlidir.. Şunları tercih etmelisin mutlaka: