Dün iyi bir power almak için gittiğim bimekste 850 watt lcpower gördüm . forumda pek duyduğum bir model değil ama tanıdığım eski bir marka olduğu için aldım artık . Power 140mm sessiz bir fan ve çok kaliteli görünüme sahip kasa ve tak çıkar kablolara sahip yalnız hernasılsa kutu üzerinde belirtilmediği halde 3 adet 8 pin pci exp desteği varmış . Onu da montaj sırasında pc manyağı bir arkadaşım fark etti aaaaaa bunda 8 pin pci exp desteği var hem de 3 adet diyerek . Yalnız tam 8 pin değil , fotodaki gibi 6 pin e 2 pin daha eklenerek 8 pin haline geliyor. Asıl soru şu arkadaşlar , 8 pin pci exp destekli ekran kartı ile SLI yapmak için bu power yeterli olurmu? Eğer olur derseniz aynısından bir ekran kartı bir tanede power alacaz .
Fazlasıyla yeter.
yeter de artar bile...
Ben 550 watt lık modeliyle çatır çatır 8800gt çalıştırıyordum , şu an 1000 wattlığını kullanıyorum gerçekten fiyatını kuruşuna kadar tescilli bir alet onca hdd ve optik sürücü var çatır çatır maşallah (nazar değmesin) . 850 wattlık model de SLI ya takla attırır ama yine de ekran kartı modelinizi bir yazın ne kadar güç çektiğine bakıp öyle yorum yapsın millet .