Bildirim
850m ekran Kartı GTA V Kaldır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
leptoplar böyle ağır oyunları kaldırırmı bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ghostweb
leptoplar böyle ağır oyunları kaldırırmı bilmiyorum
Bu Nuh Nebi'den kalma düşünce üzerine kurulu cümleyi kurduğuna göre Monster dizüstü bilgisayarların yapılış amacını bilmiyorsun sanırım?
Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelirsek; kaldırır tabii. Medium ağırlıklı ayarlarda oynatır diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: teoska
quote:
Bu Nuh Nebi'den kalma düşünce üzerine kurulu cümleyi kurduğuna göre Monster dizüstü bilgisayarların yapılış amacını bilmiyorsun sanırım?
Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelirsek; kaldırır tabii. Medium ağırlıklı ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.
Teşekkürler kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya biliyoruz heralde 3000 lirayada leptop varda kaç kişide var bu leptoplar? türkiye ortalaması belli. -
-
quote:
Gtx970m'li laptopla ultra ve aa açık akıcı oynayamadığım oyun yok.http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-970M.126694.0.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X