Şimdi Ara

850W Sıfır power supply 50 dolar olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ebay da gördüm ürünü ama Ebay'e yabancı olduğum için ürünün doğruluğuna güvenemedim.

Ürünü inceleyip alınabilir olup olmadığı hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.

Sistemim yaklaşık 600W a ihtiyaç duyuyor.Yorumlara göre Ebay'dan alış veriş yapacağım.
    Şimdiden tşkler.

Ürün ismi: 850W Gaming 120MM Fan Silent ATX Power Supply SATA 12V

http://www.ebay.com/itm/200653134314?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

• satıcıdan yana sıkıntı yok ama power ile ilgili olarak açıklamada yok

http://www.ebay.com/itm/1050W-ATX-Power-Supply-14CM-Fan-Quad-SLI-SATA-20-24-PIN-/200637548994?pt=PCA_UPS&hash=item2eb6ee09c2

1050 da 76 dolar normal şartlar altında en kötü 350 dolar olması gereken bu psu 76 a dolara nasıl oluyor dersen sahte 1050 dır başka açıklaması yok en fazla 600-700w veriyordur
  • marka ve model bilgisi yok psu gelir üzerinde 850 watt yazar belki gerçekte 400 watt bile değildir, belli değeri geçti mi yanar pc ya arar verir ya vermez alınması önerilmez.
  • Linkteki Union Pros markalı Psu yazılana göre %70 verimlilikte yani düsük kalite bir psu. ebay da genellikle 2 tür fiyatlandırma yapıyorla2 1.si Shipping free (kargo,posta ücreti içinde) bunda ürün fiyatı pahallı oluyor, sizin baktığınız üründe fiyata ayrıca 24,99$ gönderme ücreti de eklenince aynı fiyata geliyor. Ürün seçerken Shipping Free olanları seçerseniz hepsi içinde oluyor.

@mckhan kardeş senin verdiğin linkteki psu da da aynı sorun var % 70 verimlilikte ve psu fiyatına ilave olarak 76,98 + 35,99 $ posta ücreti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 22 Eylül 2011; 21:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Linkteki Union Pros markalı Psu yazılana göre %70 verimlilikte yani düsük kalite bir psu. ebay da genellikle 2 tür fiyatlandırma yapıyorla2 1.si Shipping free (kargo,posta ücreti içinde) bunda ürün fiyatı pahallı oluyor, sizin baktığınız üründe fiyata ayrıca 24,99$ gönderme ücreti de eklenince aynı fiyata geliyor. Ürün seçerken Shipping Free olanları seçerseniz hepsi içinde oluyor.

@mckhan kardeş senin verdiğin linkteki psu da da aynı sorun var % 70 verimlilikte ve psu fiyatına ilave olarak 76,98 + 35,99 $ posta ücreti var.

zaten iki linktede resmin üstünde yazan free shipping başka bir anlam mı ifade ediyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Linkteki Union Pros markalı Psu yazılana göre %70 verimlilikte yani düsük kalite bir psu. ebay da genellikle 2 tür fiyatlandırma yapıyorla2 1.si Shipping free (kargo,posta ücreti içinde) bunda ürün fiyatı pahallı oluyor, sizin baktığınız üründe fiyata ayrıca 24,99$ gönderme ücreti de eklenince aynı fiyata geliyor. Ürün seçerken Shipping Free olanları seçerseniz hepsi içinde oluyor.

zaten iki linktede resmin üstünde yazan free shipping başka bir anlam mı ifade ediyor acaba?

O nereye free olduğuna bağlı Türkiyeyi seçince posta ücreti koyuyor deneyin.

• Free shipping Türkiyede de olduğu gibi yakın mesafede geçerli.(yurt içi)

Paraya kıyıp bir tane alıp denemeyi düşünüyorum,eğer 850w gözüküp 650 falan çıkarsa idare eder. :))

Bilgilendirme için tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAyteking -- 23 Eylül 2011; 6:53:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Efficiency 70% yazıyor, yani %70 verimlilikte bir psu şöyle kaba bir hesap yaparsak 850*70 % yaptığımızda 595 çıkıyor. Posta ile yaklaşık 130 TL civarına mal olacak bence değmez, buradan da en fazla 15-20 TL fark vererek bir 600-650 w psu alınabilir.
  • Arkadaşlar yorumlar üzerine sipariş verdim ve cihaz 5 günde elime ulaştı.Yalnız tuhaf bir durum var. Ben 1 tane sipariş verdim 49.99$+24.99$ (kargo) TL olarak 140 tl falan tuttu.Kargoyu gri bir kangoo getirdi.Adam ne imza attırdı nede başka bişi.İsim soyisim söyledi burada mı dedi evet dedim,postane getirdi dersiniz dedi ve gitti.
    İçeri geçtim ve 2 adet üst üste plastik kelepçeyle bağlanmış kutu vardı.2 sinide açtım ve 2 adet 850 watt PSU çıktı.(Sıfır).Sadece faturası yoktu.(Normal bişi zaten).

Şimdi 2. PSU neden geldi anlamadım.Birkaç saat içinde resim ekliyicem.Sipariş adedini ve geleni gösteren şeklinde.

Daha önce böyle bişiyle karşılaşan var mı?
  • OCZ GameXStream 700W var orda 54 dolar civarıda onu alsan dah iyiydi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAyteking

Arkadaşlar yorumlar üzerine sipariş verdim ve cihaz 5 günde elime ulaştı.Yalnız tuhaf bir durum var. Ben 1 tane sipariş verdim 49.99$+24.99$ (kargo) TL olarak 140 tl falan tuttu.Kargoyu gri bir kangoo getirdi.Adam ne imza attırdı nede başka bişi.İsim soyisim söyledi burada mı dedi evet dedim,postane getirdi dersiniz dedi ve gitti.
    İçeri geçtim ve 2 adet üst üste plastik kelepçeyle bağlanmış kutu vardı.2 sinide açtım ve 2 adet 850 watt PSU çıktı.(Sıfır).Sadece faturası yoktu.(Normal bişi zaten).

Şimdi 2. PSU neden geldi anlamadım.Birkaç saat içinde resim ekliyicem.Sipariş adedini ve geleni gösteren şeklinde.

psu üzerindeki marka model bilgisi var mı, varsa nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAyteking

Arkadaşlar yorumlar üzerine sipariş verdim ve cihaz 5 günde elime ulaştı.Yalnız tuhaf bir durum var. Ben 1 tane sipariş verdim 49.99$+24.99$ (kargo) TL olarak 140 tl falan tuttu.Kargoyu gri bir kangoo getirdi.Adam ne imza attırdı nede başka bişi.İsim soyisim söyledi burada mı dedi evet dedim,postane getirdi dersiniz dedi ve gitti.

hocam salla gitsin hayrını gör diğer psu'yu bana satsan keşke

•  850W Sıfır power supply 50 dolar olur mu?

Resimlerde de görüldüğü üzere sadece LN186489246US barkod numaralı kargo gelicekti ama 2 tane geldi.

PSU ların markası KenTek.

Elektrikçide gidip ölçüm yaptırdım 650 nin üstünde gösteriyor dedi adam.Sonra gelip 2 sinide PC de denedim sorunsuz çalışıyor.

İlginç bir durum var ama hadi hayırlısı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.