Şimdi Ara

85ten 53e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hedefledigim okul 30 binle alıyor ama bunun artık zor oldugunu düşünüyorum , okul puanım 85 . 53bin gelmesi için kaçar net yapamm lazım ? sayısalım ve mf4 53 bin içn

YGS 1 85 BİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzeyneb -- 13 Nisan 2015; 11:44:26 >

• up up up
  • Yaklaşık bir değer vereyim.Ygs'de 100 bin yaptıysan 40-50 bine çekebilirsin ,tabi iyi çalışırsan

Ygs1 sıralaman kaç ? Önemli olan o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstferkaya

Yaklaşık bir değer vereyim.Ygs'de 100 bin yaptıysan 40-50 bine çekebilirsin ,tabi iyi çalışırsan

Ygs1 sıralaman kaç ? Önemli olan o.

YGS 1 85BİN . yazmamışım kusura bakmauın
  • Realist yazacağım.Şansın var ancak bu düşük bir yüzde, çünkü sıralama arttıkça bir diğer kişiyi daha geçmek gerçekten zorlaşıyor.Ben 100 bindeyim.hedefim 42 bin.(YGS 2-mf3)

30 bin gerçekten zor ama imkansız değil.20 binden yukarısı biraz sıkıntı olsada 20 binden aşağısı nispeten daha rahat.
    Ümidini kesme ama herşeye hazırlıklı ol.
    İşin sonunda herşey olabiliyor.
    Her zaman 2. bir planının olabileceğini düşünki ,sınava da rahat giresin çalışma sürecinde rahat geçsin.
    Eğer bahar rehavetine kapılmazsan rahat 40-45 yapabileceğini düşünüyorum.Başarılar :)

Bu arada mf4 için çok iyi fizik yapman gerektiğini de unutma.Mat,geo ve fiziğe ağırlık vermelisin.
  • up up up
  • Oneworld kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • up up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.