merhaba arkadaşlar yurtiçi ve yurtdışı forum ve sitelerden yaptığım araştırmalara göre performans ve fiyat olarak bana en uygun kart 8600 GS. Şimdi geriye kaldı bir problem. 8600 GS sahibi ucuz bir notebook. Maksimum ayırabileceğim bütçe 1500 YTL tabi ki de taksitle alıcam. Bu tanıma uyan bildiğiniz laptop varsa lütfen yardımcı olurmusunuz...
acer 5920 tam sana göre ....
acer 5920 nin 1500 ytl ye olanı varmı? 1700 ytl civarı diye biliyorum. 1500 ytl maksimum dayandığım sınır taş çatlasın 1600 e çıkabilirim. varsa link verirmisin...
Merhaba arkadaşım ben fiyatlara bakmadım ama bir öneride bulunacam eğer senin için bilgisyar alma durumu çok acikl değilse biraz daha beklemen ve ekonomi sınırını arttırman .. EĞER BİLGİSAYAR ALMAN ÇOK ACİL DEĞİLSE !!!
bu iyiymiş fiyat olarak heralde " ACER AS5920G 3A1G16MI" e rakip olarak üretilmiş
eğer alacak olursan asus kasa almamaya çalış, asus un bu seri kasaları uzun süre kullanımda bileklerini kullandığın yerde kararmalar yapıyor. bildiğim kadarı ile monster asus tan başka kasalarla da makine verebiliyor, bir sormanı tavsiye ederim...
Bence en mantıklı cihaz bu. Sanırım kimse pek farkında değil şu an bu cihazı ama tekonsada 8400 olanı bile daha pahalı 1099 USD Ama bu 1049 USD ve 118.66x12=1425 YTL
Mobil Ödeme Kodu : 125030621 İşlemci : Intel® Core 2 Duo T5450 İşlemci Hızı : 1,66 GHz Bellek : 1 GB Sabit Disk : 160 GB Ağırlık : 3 kg Bluetooth Portu : Yok Ekran Belleği : 256 MB Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : Gigabit Garanti Süresi : 2 Yıl Bellek Tipi : DDR2 Model : AS5920G-3A1G16MI Ekran Özelliği : WXGA Grafik Tipi : NVIDIA® GeForce 8600M GS İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Dual Layer Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Wireless : Var Kart Okuyucu : 5 in 1 Dahili Kamera : Var Yazılım : Vista Home Premium TR
onun ramini deiştirmen lazım ama hemen. 1 gb yetmez
quote:
Orjinalden alıntı: corona.effect
onun ramini deiştirmen lazım ama hemen. 1 gb yetmez
+ bu paylaşımlı değil mi?
ram değiştirme işi sakat. boş slot yok. üzerindeki 2x512 elde patlar. 2x1024 alınca.
Niyatovic in verdiği linkteki Lg deki kampanyayı kesinlikle kacırma. 2.4 Ghz işlemci 2 Gb Ram 200 Gb Harddisk 8600 Ekran Kartı ve en önemlisi kampanyayla tam senin istediğin gibi 1500 Ytl nin biraz altına 5 taksitle alabilirsin. Özellikle gidip incelemeni tavsiye ederim. Dizayn olarak olsun, malzeme kalitesi olarak olsun gerçekten üst sınıf bir cihaz. Şiddetle tavsiye edilir.
Cardfinans kartım yok malesef. Ben de Acer in Gemstone kasaya bayıldım. AS5920G-3A1G16MI Bunu almayı düşünüyorum ama işlemci ile ilgili tereddütlerim var. Acaba 1-2 haftaya notebook piyasasında çok büyük değişiklikler olur mu ki? beklesem elime ne geçer...
Cardfinans ı vatan şubelerinde 30 dakikada veriyorlar. Acer ın tasarımını bende beğeniyorum ancak bana çok iri göründü. İstersen her ikisinide vatanda görebilirsin sanırım. Piyasada nezaman nasıl değişiklik olur bilemem ama değişimin en sık olduğu sektör heralde teknoloji sektörüdür. Bu yüzden ertelemelerin sonu gelmiyor.
öğrenciye verirlermi ki cardfinans :) zaten taksit olayınıda başkaları vasıtasıyla yapacam şimdi ekstradan adamlara kart çıkarttıramam...