Bildirim
A101 marketlerde Radeon RX 560 ekran kartlı “yok artık” dedirten oyuncu sistemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir de monitörün içinden araba çıksa tam olacakmış...
-
O değil de, keşke donanımdan anlamayacak kadar çocuk yaşta olsam da ve şu broşür önünde bi heyecan yapsam, sorun değil.
-
Sabah 7 de kapının önündeyim!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel hikaye
3600 2060 + 144 hz monitorlu sistemi 15 k ya topladım ocak şubat gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan çıkmaz inşallah.
Hepsi satılır. Trendyol'da en çok satan sistemlere bir göz atmanızı tavsiye ederim. Hepsi çöp.
trendyol.comArama Sonuçları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/sr/oyuncu-masaustu-bilgisayari-x-c106090?sst=MOST_RATED -
I5 3470 gt730 11k yazmışlar görünce böyle bi üzüldüm
Aslında insanlar biraz bilgili olsa ikinci elden çok güzel sistem toplarlar
Şubat ayından bu yana bilgisayar parçalarında % 25 enflasyon var. Ben de şubat ayında bir sistem topladım, şimdi bakıyorum parçalara 6 bine aldığım anakart 7500, 2000'e aldığım bellek 3000 fırlamış hepsi. 3 ay Türkiye için çok uzun zaman. Lakin bu sistem elbette alınmaz. İşlemci çöp, ekran kartı çöp, muhtemelen anakart çöp, psu çöp. Her şeyin en ucuzunu çakmışlar. Alan illa olur. Malum bir bilene danışma huyu pek yoktur milletimizde.
-
9.999TL dese anlıcamda :S
-
onvo nasıl alınır mı
-
Yazık yani bilmeden alacak olana. Rx 560 alt tarafı. Günümüzdeki onboard ekran kartları bile o kadar güç zaten veriyordur. Bendeki Rx 580 i kaç sene önce sattığımı bile hatırlamıyorum. Ki Rx 560 dan 2.3 kat falan daha güçlüydü. Ondan önce 2014 de çıkan R9 280 kullanıyordum. O bile Rx 560 dan % 30 falan daha güçlü.
-
Hadi şimdi en fazla 20 bine toplanır dediğim parçalar monitör dahil
Bu sistemle değil oyun oynamak anca internette surf yapılır
Bilgisi kısıtlı insanları resmen soyuyorlar
şikayet edin cimere resmen yaşlıları cocukları kandırmak için koymuslar
-
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında 2000 küsür tl ye rx580 almıştım.
Ekonomi ne kadar iyi yönetilmiş ya. Modeller düşmesine rağmen fiyatlar artıyor.
Dünyada x bir ülkede bu yaşanıpta hükümetin değişmediği görülemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok artık
-
İhraç edilemeyecek çöp gibi çayları millete içiren zihniyet bilgisayar satarsa böyle olur.
-
Aldın aldın eline aldın.
-
zaten sattiklari bilgisayar eski islemci ve eski gpu koymuslar,bes para etmez,degmez o parayi bu sisteme gönmeye
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir de monitörün içinden araba çıksa tam olacakmış...
|
O değil de, keşke donanımdan anlamayacak kadar çocuk yaşta olsam da ve şu broşür önünde bi heyecan yapsam, sorun değil.
|
Benzer içerikler
- ekran videosu alma
- jnlp dosyası nasıl açılır
- slayt programı
- video boyutu küçültme
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X