Şimdi Ara

ŞOK marketler GeForce RTX 4060 Ti ekran kartlı oyuncu kasası satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞOK marketler GeForce RTX 4060 Ti ekran kartlı oyuncu kasası satıyor
    Bir oyuncu sistemi kurmak isteyenler için ŞOK marketlerde GeForce RTX 4060 Ti ekran kartına kadar çıkan oyuncu kasaları, oyuncu monitörleri, fare, klavye, oyuncu masası ve oyuncu koltuğu yer alıyor.

14 Eylül ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

14 Eylül ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Gamers Arena marka oyuncu kasaları yer alıyor. Seride Ryzen 5 5600G yonga, 16GB DDR4 RAM, 512GB depolama olan Hell RGB oyuncu kasası 12499TL. Ryzen 5 5500 işlemci, GeForce GTX 1650 4GB ekran kartı, 16GB RAM ve 512GB depolama barındıran Rank oyuncu kasası 16499TL.

Ayrıca Bkz.ŞOK marketlerde oyuncu kasası, dizüstü, tümleşik bilgisayar, monitör, oyuncu koltuğu var

Ryzen 5 5600 işlemci, 16GB DDR4 RAM ve 512GB ortak olan kasalardan GeForce RTX 4060 ekran kartı olan Extremely versiyon 24999TL iken GeForce RTX 4060 Ti olan Space versiyon ise 28499TL olarak satılıyor.

Set kurmak isteyenler için ise Twisted Minds 27 inçlik 165Hz 2K oyuncu monitör 7499TL, Twisted Minds 23.6 inçlik 180Hz Full HD oyuncu monitörü 3299TL, ViewSonic 21.5 inçlik 100Hz Full HD oyuncu monitörü 2399TL ve ViewSonic 21.5 inçlik 100Hz Full HD oyuncu monitörü de 2699TL.

• Alinir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5erafett1n kullanıcısına yanıt

25binlik olan ve 28lik olan alınır iyi görünüyor. ama itopya snerji vs. hazır sistemlerle bi karşılaştırmak gerek. diğer sistemler düşük geldi bana alınmaz. biraz daha ekleyip 25 lik veya 28 lik olanı almak daha mantıklı

• Monitör alınır mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ŞOK da zengin işi toptancı marketine dönüşmeye başlamış iyiden iyiye...

• The North Face'lere bak 10 bin

• Bu katalog için söylemiyorum ama, Daha önce bir çok kez aldırdım arkadaşlarıma, AŞIRI ucuz oluyor. İnşallah işlemciler falan 2nci el değildir

• 28 bine 4060ti neresi iyi.7800xt dun gaming gecesinde 28.999 a satıldı.Bi de tavsiye veriyorlar millete.4060 ti vatanda 22.999-23.999 aralığına düşüyor takip edin

• Ben anlamam. 28k olan nasıl. Parçalar nasıl. Özellikle sessiz minumum gürültü ile çalışacak bi alet istersem.

• Marketlerin her alana girmesini doğru bulmuyorum. Sistem fena değil, fiyatı tartışılır.

• Turbox muymuş?

• Kalsın aga :)

• Fiyatlar şişik alınmaz , bu sistemler çok daha ucuza bulunabilir

• şok ekstra ürünleri bunlar. uygulamadan sipariş ile eve getiriyorlar anca. markete geldiği yok yani.

• fiona`babası?? F kullanıcısına yanıt
    Yok ya alınmaz amazondan veya hepsiburada dan alın

• fiona`babası?? F kullanıcısına yanıt

Alınmaz, twisted minds nedir merdiven altı bi ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata alınmaz değil Sinerjinin modelleriyle arada lafı edilecek fark yok, sadece parçaların özellikleri eksik verilmiş bedava olsa sistemime takmam diyeceğim bir marka çıkabilir. Bu zamanda sıfır sistem için AMD 7600 lü bir sistem ve en az 1 tb m2 ssd olmalı, sonra sistem yükseltmek için bilgisayarı yenilemek gerekir.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    kardeş ekran kartı değil, komple sistem satıyor adamlar.

• hollowman_ kullanıcısına yanıt
    Ben neden bahsediyorum Acaba? Gerçekten sıkıldım şu kuşağa laf anlatmaktan.

www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 12400F-RTX 4060 Ti-PRO H610M-E-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-ti-pro-h610m-e-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html

hemde 1 tb nvme az önce gelen örnek.Dün de 7800xt li sistem 8400F aşağıda belirttigim rakamlara satıldı.Hayir neyin savaşını veriyorsunuz da iddialasiyorsunuz daha ve dahaaa?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 14 Eylül 2024; 23:37:51 >

• Attığın linkteki alınır mı hocam ? Yorumunuz nedir, bilgisayardan çok anlamıyorum, fiyat olarak ucuz mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.