Şimdi Ara

862D İstasyon Haya Yedek Uçu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    862D istasyon havya alıyorum. Yanına birde yedek havya ucu almak istiyorum.
    862D kullanıcıları varsa forumda yardımcı olabilir mi ?
    Eğer varsa direnc net den öneride bulunursanız memnun olurum çünki alışverişimi oradan yapacağım.
    Xytronic in havya uçları uyumlu gibi gözüktü ama bilemedim :)

Teşekkürler :)

• Direnc.net'ten alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Her seferinde eksik veya yanlış parça yolluyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirençnette var sıcak hava içinde yedek öneriyorum.

http://www.direnc.net/index.php?do=catalog/results&q=862d

Uçları eBay den al hesaplı olur.
    Yakın zamanda bir kaç başlıkta örnekler yazılmıştı.

--------

Direnç netten yıllardır alış veriş yaparım.
    Antalya dayım ve burada nataşaolgahelga dan başka ne ararsan yoktur lazım olanı internetten alırım.
    Hiç sorun yaşamadım.
    Bir keresinde cuma geç vakit idi acil parça lazım oldu.
    O zaman online kredikartı durumları yoktu oranın.
    Telefon ettim durumu anlattım 200TL civarı bir şeydi para pazartesi ama parça acil...
    O gün gönderdi cumartesi elimdeydi ..
    Özel bir tanışıkllığımda yok.
    "Esnaf adam" yani.
    İnternette bir çok kişi oradan ve ya bluemavi den alışveriş ediyor şikayet eden bir sen varsın .
    Ucuz pahalı ayrı konu ama sahtekar değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 14 Aralık 2014; 18:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musallim

Dirençnette var sıcak hava içinde yedek öneriyorum.

http://www.direnc.net/index.php?do=catalog/results&q=862d

Uçları eBay den al hesaplı olur.
    Yakın zamanda bir kaç başlıkta örnekler yazılmıştı.

--------

Direnç netten yıllardır alış veriş yaparım.
    Antalya dayım ve burada nataşaolgahelga dan başka ne ararsan yoktur lazım olanı internetten alırım.
    Hiç sorun yaşamadım.
    Bir keresinde cuma geç vakit idi acil parça lazım oldu.
    O zaman online kredikartı durumları yoktu oranın.
    Telefon ettim durumu anlattım 200TL civarı bir şeydi para pazartesi ama parça acil...
    O gün gönderdi cumartesi elimdeydi ..
    Özel bir tanışıkllığımda yok.
    "Esnaf adam" yani.
    İnternette bir çok kişi oradan ve ya bluemavi den alışveriş ediyor şikayet eden bir sen varsın .
    Ucuz pahalı ayrı konu ama sahtekar değiller.

uçları ebaydan alamam, zaman problemim var.
    Direncnet de uyumlu uç varmı ?
    ebayda hangi uçların uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım ?

----

direncnet de 1000 küsür tl lik alışverişim oldu, sorun yaşamadım.
    gecen günlerde 50 lik karbon direnc aldım, sanırım olmadığından metal film direnc yollamışlar 50 den de fazlaydı.
    kondastörler ve smd lerde öyle...

@Mühendis Kafası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbkaya -- 14 Aralık 2014; 19:32:55 >

• Bende 852 var hakko 900m serisi uçlar oluyor sana da uyar evde değilim, ölçer yazardım ama. Sanırım dış çap 6mm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direnç.netin garezi bize galiba. Benim iki, yakın bir arkadaşımın da bir alışverişi oldu. Pek önemsemedim, önemli bir sorun değildi. Geçenlerde yaptığım alışverişte mesela 16 pin yerine 14 pin soket geldi, aldığım plaket ise yoktu kutunun içerisinde. Bununla ilgili bir bilgilendirme de yapılmadı.
    Amacım kimseyi kötülemek değil, son sefere kadar gerçekten sempati duyduğum bir firmaydı. Fakat yaşadığım olumsuzluklar beni firmadan soğuttu. Tabi ki insanlar, hata yapacaklar fakat temennim int-el elektroniğin daha dikkatli davranarak insanları mağdur etmemesi yönünde. Kendi adıma bluemavi gibi alternatifleri denemeyi düşünüyorum. Ayrıca şikayetçi olan tek kişi ben değilim, geçenlerde forumda konusunu bile görmüştüm.

Ve evet üç beş adet fazladan koyuyorlar sagolsunlar. Bir kaç kuruşla zengin olma derdinde değiller. Biraz daha dikkatli olsalar keşke.

• 862 ve 900 serisi ayni benim bildigim. zaten ayarli havya hepsi. ayarli havya ucu diyince iki jtur uc veriyorlar. biri uzun ve daha agir pburu de kisa ve ici bos.
    zaten havya degil ucu ve kalem onemli olan. yoksa gerisi isi devresi.
    plastige degdirne sakin. aninda mahvoluyor. ben yillardir kullanirim. 10 tane uc kullandim nerde ise. hakko alma ama. cok iyi olmuyorlar. uclari cabuk kirilip kalinlasiyor. ince is yapacaksan isine yaramaz. cunku kirilmasa da en ucu isinmiyor. ince yerlerde kullanamazsin, ben daha bu gun oyle bir yere lerhim attim ki nasil isitti sastim:-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havya / İstasyon Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rKSm@N

şurda 160 tl ye fiyat var, güvenilir mi sizce?http://www.altayshop.com/urun/yh862d-isi-kontrollu-lehimleme-istasyonu_2320.aspx?CatId=252

adamim, bu havyalarda dikkat wtmelisin. sadece havya olsa iyi de havya arti lehim istasyonlari, cok kolay bozuluyormus. bence havya istasyon ayri alman daha akillica.

• linke baktın mı? 862 oradaki...
  • baktim. 862 952 farketmiyor. hepsinde de dimmer devreli falan filan bir seyler var. cok farklidegiller. ben sadece havaylisini kullaniyorum.
    havyada zaten kalem ve uc onemli oldugu icin kalitw degismiyor pek. ama isi uflemelide az para bayilmak lazim. esmi ustamda yildirim marka vardi. kac senedir tik demedi.
    bu da alinabilir. ama ne olur bilemem.

• yani demek istediğim, 160 tl ye başka yerde fiyat bulamadım. bu site güvenilir mi acaba bir yamuk yapar mı
  • acik konusayim. siteden alacaksan sahibinden ya da gittigidiyordan almalisin. aldiktan sonra zaten garantibekleme. ha ankaradan alsan da o fiyatlara alacaksin. garantili uflemeli istasyonlar 300 den baslar.
    onun hqricinde bu makinelerin hepsi ayni mali satiyor. cvs, beb, net su bu marka basip satiyorlar ama alayidelta electronics malidir. hong komg uretimli,
    ne olur neolmz garantiverilemez. ama telefoncular carsisinin geneli bunu kullaniyordu ankaradsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Kafası

Direnc.net'ten alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Her seferinde eksik veya yanlış parça yolluyorlar.

Adi mühendis kafasi.
    Ama kafasi cahil kafasi bi esnafi buraya bu sekilde yazarak. Gercek veya deil. Hakkina girmekmi büyüklük.
    Unutma asil insan idare eden insandir

• quote:

Orijinalden alıntı: power.renk

quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Kafası

Direnc.net'ten alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Her seferinde eksik veya yanlış parça yolluyorlar.

Adi mühendis kafasi.
    Ama kafasi cahil kafasi bi esnafi buraya bu sekilde yazarak. Gercek veya deil. Hakkina girmekmi büyüklük.
    Unutma asil insan idare eden insandir

Demek ki yanlış anlaşılmışım. Ben kimseye sahtekar vb. demedim. Yukarıdaki mesajlarımda yazdığım gibi her seferinde yanlışlık olunca insan ister istemez firmadan soğuyor. Direnc.net firmasına veya çalışanlarına herhangi bir düşmanlığım yok. Yalnızca yaşadığım sorunları belirtim. Sanıyorum ki sert bir üslupla yazdığım için bu kadar tepki aldım. Bu nedenle direnc.net firması ve çalışanlarından özür diliyorum.

Ben de alışverişlerimden memnun kalsaydım sizler gibi konusu geldiğinde memnuniyetini belirtirdim. Görüşüm hala aynı, direnç.net'ten alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Bu tarz sorunlar yaşayan tek kişi de ben değilim. Forumda konusu dahi var:

mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83606156&p=1&f=199

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.