yanıtlar için çok sağol. soru işaretlerimi dağıttım sayende :)
çok faydalı yorumar ve kullanım deneyimleri paşlaşmışsınız. tebrikler. gerçekten giriş seviyesinde oldukça hoş bir cihaza benziyor.
Merhabalar. Görüntü ve ses konusunda çok hassas ve seçici olmakla beraber alınabilirlik bakımından çok cazip geldi. Ancak benim salon oldukça büyük ve elverişli. 3,5 m. civarında bir görüntü yansıtmak istiyorum. Seyir mesafem ise en az 4-5 metre olacak. Bu şartlar altında çözünürlük yüzünden görüntü kalitesinin bozulması farkediliyor mu? Normal DVD ve arasıra TV'den film seyretme dışında kullanmayacağım. Denemiş bir arkadaş cevaplarsa memnun olurum. Saygılarımla,
arkadasim bir iki de resim eklersen seviniriz.
Lamba fiyatları nedir ve alırken yedek almak imkanı varmı?
Projeksiyon mesafesi - görüntü boyutu için http://www.projectorcentral.com/Epson-EMP-TW20-projection-calculator.htm adresinde ayrıntılı hesaplamalar mümkün. Şu anda projektörüm perdeye oldukça yakın. Ancak forumlarda okuduğum kadarıyla mesafe uzadıkça, daha doğrusu izleyici perdeden uzaklaştıkça gerek piksellerin, gerekse görüntünün daha az rahatsız etmesi gerektiği. Tahminimce uzaklaştıkça görüntü kalitesinde bir bozulma olmayacaktır. DVD ve arasıra Tv için ürün isteklerinizi fazlasıyla alacağınız kanısındayım. Yedek lamba fiyatları ise hesaplı sayılabilir. Yine hepsiburada.com da 220€ + Kdv den satılıyor. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=281612&productid=ofisepl33 Belki yurtdışından veya Türkiye'den daha hesaplı bulmak mümkün olabilir. Fiyatı bilgi vermek için söyledim. Saygılarımla.
beyler oyun konsolunda veya dizüstü&pc ded kullanan varmı? oyun için ne dersiniz yoksa sadece film mi izlenir bazı arkadaşların dedigi gibi? değişik kişilerden oyun deneyimlerini alsak? cok saolsun yazan herkes.
Merhaba arkadaşım bende toshiba s8 var arkadaşımda ise epson tw20, nintendo wii de ve ps2 de ikisinide karşılaştırdık, akşam saatlerinde 3 metre mesafeden her ikiside aynı, ama epsonda renkler biraz daha güzel geldi bana, o da dlp ve lcd farkı olsa gerek. Salon ışıklarını açınca toshiba bariz bir üstünlük sağladı ancak sessizlik konusunda da epson üstündü. YAkından bakıncada epson daha tatminkar. Sonuçta bu sınıf makinalar bir birine çok yakın, ancak epson'un arkasındaki bağlantı tercihlerinin çokluğu bir ev kullanıcısı açısından bence çok daha kullanışlı. Sonuçta bir iki artı yada bir iki eksi dışında hemen hemen aynılar. Kafana hangi ürün yatarsa, bütçen hangisine uygunsa onu al derim. Sonuçta hepsi aynı performansı verecek ve bu performansta gayet tatmin edici bir performans :)
Ben çok kararsızım ve son gün yarın.
arkadaslar ben twd1 de çatır çatır ps2 oynuyorum inanılmaz zevkli bu fiyata bu ürünleri kaçırmayalm derim..
arkadaşlar benim tek tereddütüm gündüz performansı.. ve birçok insanında aynı şekildedir kullananlardan birisi resim veya video eklerse(gündüz) çok sevinirim.
Epson tw20 modelini almaya karar verdim ama vatan bilgisayarda kalmamış galiba şuan için nerden bulabiliirim en uygun fiyata bilen var mı? Bunu bulamazsam benq611 e bakıcam , genelde dvd film,digiturk ve xbox360 oynıycam uygun fiyatlı bişey istiyorum, full hd teknolojileri iyice yaygınlşana ve dfiyatları düşene kadar bu modellerle idare edicem...tw520 veya benq611 i en uygun nerde bulabilirim acaba?
Piyasada kalmadı galiba, kimse bilmiyo mu arkadaşlar?
yav arkadaşlar tw20 cihazına iyi diyen yorumları şaşırarak okuyorum. Ya ben sanırım başka bir şey izledim. Gördüğüm görüntü tamamen piksellerin belli olduğu ve tv görüntüsünde çok kötü olan birşeydi o kadar. ben bu cihazı alacağıma Acer XD1150 gibi bir cihaz alırım en azından zaten fiyatta da pek fark yok. bunuda 1000 ytl den satıyorlar. 1800 Ansi lümen , 800x600 çözünürlük var. Ayrıca 2200:1 kontrast (burası önemli). ve bence görüntü çok muhteşemdi. Biraz daha bütçesi olanlar Sharp XR10X ten başkasını almasınlar bu bütçelerde. Birde Dell 1800MP diye bir model var. PC World dergisi en iyi ürün seçmiş. 699€+kdv ile uygun rakam gözüküyor. XGA dlp projeksiyonların bu kadar ucuzlaması hayal gibi
arkadaşlar bu projeksiyon işi kesinlikle bütçeye dayalı..
ben evde dev boyutta makul görüntüde ps2, maç ve dvd izlemek istiyorum ama bütçemde çok kısıtlı diyorsanız tw20 yi kaçırmayın derim.. 863 ytl birçok projektörün ampül değerine hemen hemen eşit bir fiyat..
ama mükemmel ultra bişi isteyip ben gelecekte hd yayınları çok daha net izlemek istiyorum çözünürlüğü yüksek alayım, kontrastı da crt tvler gibi olsun vs. diyorsanız tw20 almayın..
ayrıca bi arkadaş gündüz görüntüsü hakkında bilgi istemişti; gündüz izliceksen tw20 alma derim.. gündüz izlemek için 2000 ve üstü ansilümenlik dlp cihazları var onlara yönelebilirsin..
tw20 yi şuanda 860 ytl ye veren bir yer var mı arkadaşlar?
yok arkadasım..
sadece hepsiburada ole bi kampoanya yapıyordu oda bitirdi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme