Şimdi Ara

87 Doğan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze S.a forumda yeniyim. 87 doğanım var Ehliyet yok. Lazımda olmuyo zaten arkadaslar max kaç hp güç alırım doğandan eski kasa şahinlere oranla cok güzel araba konyadayım ve konyada tanınan bir arabaymış :) simdi ise ben aldım kuzenim beni kapaklıyo 95 corolla sı var motoru ucuz bi şekilde nası güçlendiririm simdiden herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: pskokesh42

Herkeze S.a forumda yeniyim. 87 doğanım var Ehliyet yok. Lazımda olmuyo zaten arkadaslar max kaç hp güç alırım doğandan eski kasa şahinlere oranla cok güzel araba konyadayım ve konyada tanınan bir arabaymış :) simdi ise ben aldım kuzenim beni kapaklıyo 95 corolla sı var motoru ucuz bi şekilde nası güçlendiririm simdiden herkese teşekkürler

1-) Ehliyetsiz bu işleri bırak bence ondan sonra her noktasına kadar yardımcı olurum

2-) Ucuz birşey ile hiçbir otomobil markası bir araya gelemez doğan bile olsa.Yapacagın rektefiye 900 lira yeyecek.Pistonları forget atsan kapak taşlatsan subabları açtırsan hava akış yapsan düzenletsen 1500 tl gidicek en aşağı

• lazım olmuyor derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

lazım olmuyor derken?

Arabaya binmiyormuş sadece çekmiş biyere arabam var diye kızarkadaşlarına hava atıyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plaka Konusu 34 ALI XX
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.