Şimdi Ara

87 LVL ÇARIMI İSTER SOYUNUK İSTER İTEMLİ SATIYORUM SİZE KALMIŞ FİYAT KOLAY İÇERİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nick : _Comando_tr_
    buıld : warrior(2h)/cleric
    LWL : 87
    pet : tavşan name : HeLaL__Et
    Fiyat : 275 ( Pazarlığa açıktır.)
    Ödeme : Peşin ya da 2 taksit olarak düşünüyorum.Denizli / Bursa / İstanbul / Uşak içinde elden satış yapılabilir.Diğer yerler için PTT aracılığı ile satış işlemi gerçekleştirilecektir.
    ... charda şuan 16 günlük daha premium(gold) var. + arabian dress kıyafetleri ( 3 parça) + ölü tavşan bulunmaktadır.
    iletişim : (mail) gurkan.hakan@windowslive.com / (gsm) 0506 219 39 44

87 LVL ÇARIMI İSTER SOYUNUK İSTER İTEMLİ SATIYORUM SİZE KALMIŞ FİYAT KOLAY İÇERİ LÜTFEN
    C stat tablosu
    Silah
    Skiller...
    Skiller...
    Skiller...
    Skiller...
    Skiller...
    itemler...
    SOM +5 kolluk ...
    İtemler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiRReaL6120 -- 7 Eylül 2008; 15:33:48 >

• güncellenmiştir...
  • selam hayırlı satışlar charı soyuk satmayı düşünürmüsün içinde hiçbirşey olmadan nerelisin?
  • düşünebilirim tabiki ama vereceğin fiyata bağlı olur
  • soyuk ne kadar olur fiyatı bide isminde tr varya o olmasa giyinikte alırdım 350 ytl sorun değil ama kasmıcam zaten bunu sadece fence ve buff için alıcam
  • valla kardeş sen ne düşünürsün bilemem tabiki ama ben kafamda TR yazısıyla gezmekten gurur duyuyordum oyunda.ama tabi ki senin düşüncene de saygı duymak lazım.ben çıplak çar satmadım hiç o yüzden fiyatı senden bekliyorum.anlaşabilirsek neden olmasın...
  • up
  • sorun orda değil global bi oyun ve ülke isminin nickte bulunmasını istemiyorum zaten çevrem benim nereli olduğumu bilir neyse charın çok sp farma vs ihtiyacı var bunun sende farkındasındır neyse bi teklif ver ona göre konuşalım
  • O somu bizim gm hayri düşürdü

Hayırlı satışlar ben bu charı senin b olduğunu bilmiyodum ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

O somu bizim gm hayri düşürdü

saolasın emre. kuzenimin carı da benim üyelikten koyduk ilanı.o da bow a gececek.kafa kafaya kasacaz onla

• quote:

Orjinalden alıntı: SiRReaL6120

quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

O somu bizim gm hayri düşürdü

saolasın emre. kuzenimin carı da benim üyelikten koyduk ilanı.o da bow a gececek.kafa kafaya kasacaz onla

• quote:

Orjinalden alıntı: terry277

sorun orda değil global bi oyun ve ülke isminin nickte bulunmasını istemiyorum zaten çevrem benim nereli olduğumu bilir neyse charın çok sp farma vs ihtiyacı var bunun sende farkındasındır neyse bi teklif ver ona göre konuşalım

neyse boşver satmıyorum soyunuk.ben senden fiyat bekliyorum sen benden bekliyosun.farm a ihtiyacı oldugu zaten ortada.malum daha 90 lwl değil.şimdi farm yapmamın bana bi kazancı olmayacaktı.daha önce soyunuk char satısı yapmadım hiç bu yüzden ben sana bi fiyat veremem.bu haliyle almayı düşünürsen konuşabiliriz kardeş.
  • up
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateskaan

up

eyw.
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.