Şimdi Ara

870 Tl eğitim gideri neyin nesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesi halkla ilişkiler ve tanıtım için kayıt olmak için girdiğimde 870 lira eğitim gideri adında harç isteniyo.. ki öncesinde ise 290 lira harç bedeli olarak istenmişti yatırdık girdim kayıt için böyle 870 lirayı görünce şaşırdım kaldım nedir bu?? daha önce hiç üniversite kaydı gibi işlerle uğraşmadım bu yüzden bilgim yok eğer bilgisi olan varsa bunu bana açıklayabilirmi??

[simage]

Uploaded with ImageShack.us[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtrst46 -- 3 Eylül 2013; 21:18:39 >

• 444 9 282 aöf çağrı merkezini ara sor hocam en doğru bilgiyi onlar verir.

bu arada @deniziminkızı290 nerdesin reklamını yapmasını biliyorsun cevap ver hadi
  • Dönemlik 290 tl olması gerekiyor ama siz yinede arayınız
  • atatürk aöf yi aradım . telefondaki bayan sistemsel hata olduğunu düzeltileceğini söyledi okul parası 290 lt dir. dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerleyeksan -- 4 Eylül 2013; 13:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniziminkızı290

atatürk aöf yi aradım . telefondaki bayan sistemsel hata olduğunu düzeltileceğini söyledi okul parası 290 lt dir. dedi.

bende aradım aynı şekilde cevap aldım.. teşekkürler arkadaşlar.. konu kapatılabilir...
  • Harç parası 290TL oldu diye sevinir olduk
    İçimiz bir rahatlar oldu
    sosyal devlet lafı edilmese iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.