Şimdi Ara

88/3 Dagıtım. Kayseri 1.Komando Tugayı Lojistik Destek Komutanlıgı Sahra Hismet Bölügü GELİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acemi birligim : istanbul küçükyalı ikmal maliye okulu kenan evren kışlasından

Ustalık : "Kayseri 1.Komando Tugayı Lojistik Destek Komutanlıgı Sahra Hismet Bölügü" KAYSERİ/MERKEZ

dagıtım olacak tertiplerim gelin şimdiden tanışalım. zor bir egitim bizi bekliyor. herkeze hayırlı teskereler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_TASQ -- 25 Ekim 2008; 11:26:16 >

• yürübe tasq :D vatan size ama sadece ankara bana emanet hehe :)
  • bugun sabah dagıldık. enerji depolama zamanı geldi. yokmu kayseri komandooo?
  • merhaba? inşallah mesajımı görürsünüz nişanlım şuan kenan evren kışlasında acemilik yapıyor ve ustalığı kayseri lojistik destek olarak açıklandı tam açıklama yapılmamış neresine gidiceği belli deil ama biraz bilgi verebilirmisiniz kayseri hakkında, nasıl bir yer problemli bir bölgemi askerlik için biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • merhaba? inşallah mesajımı görürsünüz nişanlım şuan kenan evren kışlasında acemilik yapıyor ve ustalığı kayseri lojistik destek olarak açıklandı tam açıklama yapılmamış neresine gidiceği belli deil ama biraz bilgi verebilirmisiniz kayseri hakkında, nasıl bir yer problemli bir bölgemi askerlik için biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.