benden herkese slm arkadaşlarr acemi birliğimi amasya 15 inci piyade tuğayı 22 inci piyade eğt kmutanlğı 120 mm havancı olmuşum 12 aralık da gidiyorum bana birazz bahsedin yaa acemilik ne kadar yaparım genelde nere düşerizzzz ???
MORTARS BENDE ORAYA GIDIYORUM KARDESIM :d
ısparta içgüvenlik 40.piyade 3. tabur 1. bölük çıktı banada.Aynı yer aynı bölükte 87/3 arkadaşım yapmıstı oradan şırnak / güçlükkonak çıkmıştı ona
KARDEŞİM BENDE AYNI YERDEYIM BENDE AVCI :d ISIM NE??
quote:
Orjinalden alıntı: CaNeRR
quote:
Orjinalden alıntı: gencfb3737
ısparta merkez piyade iç güvenik
Allahhhhhhhhhhhhh be allahhhhhhhhhhhh
Dostum öyle bi yer çıkmış ki sana yemin ederim senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım ya
o gittiğin yerden öyle nefret edeceksin ki orda verilen yemekler eğitimler allahım bittin sen ya morelini bozmak istemem bende orda yapdım komandoda allahım hala rüyalarıma giriyor ben has dedenim 87/4üm ben 80 günüm kaldi şuan tuncelideyim walla gideceğin yerler belli ordan dagıtıma tunceli şırnak hakkari ben şuan tuncelide çok rahattayım inşaat mühendisliği yapıyorum operasyonla felan alakam yok ama herkez benim kadar şanslı olmaya bilir
Dostum hem 87/4 üm demişsin hemde inşaat mühendisliği yapıyorum demişsin.Milleti kandırma istersen..
storm 1. tabur 3. bölük, piyade manga çavuşuyum,adım engin, belki karşılaşırız senin bölük-tabur nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: bedrim
quote:
Orjinalden alıntı: CaNeRR
quote:
Orjinalden alıntı: gencfb3737
ısparta merkez piyade iç güvenik
Allahhhhhhhhhhhhh be allahhhhhhhhhhhh
Dostum öyle bi yer çıkmış ki sana yemin ederim senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım ya
o gittiğin yerden öyle nefret edeceksin ki orda verilen yemekler eğitimler allahım bittin sen ya morelini bozmak istemem bende orda yapdım komandoda allahım hala rüyalarıma giriyor ben has dedenim 87/4üm ben 80 günüm kaldi şuan tuncelideyim walla gideceğin yerler belli ordan dagıtıma tunceli şırnak hakkari ben şuan tuncelide çok rahattayım inşaat mühendisliği yapıyorum operasyonla felan alakam yok ama herkez benim kadar şanslı olmaya bilir
Dostum hem 87/4 üm demişsin hemde inşaat mühendisliği yapıyorum demişsin.Milleti kandırma istersen..
hmm.. zor bir acemilik var önünde. 3 ay sürecek. acemilik sonrasında da çatışma bölgesine kol olarak gönderileceksiniz. tabur ve bölüğün yazıyor mu silüsünde
sağol çok güzel moral verdin silüsü daha almadım bilmiyorum bölüğü falan