Şimdi Ara

88/4 Ler Buraya :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benden herkese slm arkadaşlarr acemi birliğimi amasya 15 inci piyade tuğayı 22 inci piyade eğt kmutanlğı 120 mm havancı olmuşum 12 aralık da gidiyorum bana birazz bahsedin yaa acemilik ne kadar yaparım genelde nere düşerizzzz ???
  • MORTARS BENDE ORAYA GIDIYORUM KARDESIM :d
  • ısparta içgüvenlik 40.piyade 3. tabur 1. bölük çıktı banada.Aynı yer aynı bölükte 87/3 arkadaşım yapmıstı oradan şırnak / güçlükkonak çıkmıştı ona
  • KARDEŞİM BENDE AYNI YERDEYIM BENDE AVCI :d ISIM NE??
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orjinalden alıntı: gencfb3737

ısparta merkez piyade iç güvenik

Allahhhhhhhhhhhhh be allahhhhhhhhhhhh

Dostum öyle bi yer çıkmış ki sana yemin ederim senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım ya

o gittiğin yerden öyle nefret edeceksin ki orda verilen yemekler eğitimler allahım bittin sen ya morelini bozmak istemem bende orda yapdım komandoda allahım hala rüyalarıma giriyor ben has dedenim 87/4üm ben 80 günüm kaldi şuan tuncelideyim walla gideceğin yerler belli ordan dagıtıma tunceli şırnak hakkari ben şuan tuncelide çok rahattayım inşaat mühendisliği yapıyorum operasyonla felan alakam yok ama herkez benim kadar şanslı olmaya bilir

Dostum hem 87/4 üm demişsin hemde inşaat mühendisliği yapıyorum demişsin.Milleti kandırma istersen..

• storm 1. tabur 3. bölük, piyade manga çavuşuyum,adım engin, belki karşılaşırız senin bölük-tabur nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedrim

quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Allahhhhhhhhhhhhh be allahhhhhhhhhhhh

Dostum öyle bi yer çıkmış ki sana yemin ederim senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım ya

o gittiğin yerden öyle nefret edeceksin ki orda verilen yemekler eğitimler allahım bittin sen ya morelini bozmak istemem bende orda yapdım komandoda allahım hala rüyalarıma giriyor ben has dedenim 87/4üm ben 80 günüm kaldi şuan tuncelideyim walla gideceğin yerler belli ordan dagıtıma tunceli şırnak hakkari ben şuan tuncelide çok rahattayım inşaat mühendisliği yapıyorum operasyonla felan alakam yok ama herkez benim kadar şanslı olmaya bilir

Dostum hem 87/4 üm demişsin hemde inşaat mühendisliği yapıyorum demişsin.Milleti kandırma istersen..

• s.a. gencLıq :P qanqı ßende ısparta merkez pıyade avcı er oLmusum :o varsa tanısmak ısteyen (88/4) herkes_haddini_bilecek_1903@windowslive.com ekLeyeßıLırLer (:
  • 9 Kasım 2008; 17:16:21

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: nopasaran

quote:

hmm.. zor bir acemilik var önünde. 3 ay sürecek. acemilik sonrasında da çatışma bölgesine kol olarak gönderileceksiniz. tabur ve bölüğün yazıyor mu silüsünde

sağol çok güzel moral verdin silüsü daha almadım bilmiyorum bölüğü falan

genc fb :D qanqı ne bozuosun moralını aıp ssana delıkanlıyız bız alnımızın akıyla yapar gelırız ßea bende senınkının aynısı taqma qafana qanqı hayırlı teskereler tertıp ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.