Bildirim
88/4 Ler Buraya :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende 86 dogumluyum ama daha ögrenmedim yarın arayacagım şubeyi
bide ne zaman gidiyoruz bilgin varmı
quote:
D U Y U R U
KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE KASIM 2008 ER CELBİ CELP VE SEVK TARİHLERİ 1‘İNCİ GRUP 10 ARALIK 2008, 2’NCİ GRUP 15-17 OCAK 2009 OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.
KASIM 2008 ER CELBİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLER SEVK EVRAKLARINI 17 KASIM 2008 TARİHİNDEN İTİBAREN YERLİ VE YABANCI ASKERLİK ŞUBELERİNDEN ALABİLECEKLERDİR.
YÜKÜMLÜLER, SEVKE TABİ OLDUKLARI SINIF VE EĞİTİM BİRLİKLERİNİ 06 KASIM 2008 TARİHİNDEN İTİBAREN ASKERLİK ŞUBELERİNDEN ÖĞRENEBİLECEKLERDİR.
SEVK TEHİRİ 31 ARALIK 2008 TARİHİNDE SONA EREN (1111/86 VE 89 MADDE) VE 02 OCAK 2009 TARİHİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERİN SEVK TARİHLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAMIŞTIR.
-
bende 85 doğumluyum ayın 3 ünde şubeye gitmiştim bana verilen kagitta sevk edilecegi tarih 20 mayıs 2009 yazıyordu ama daha erkende gidebilirmisim henüz aramadım şubeyi -
bayram nedeniyle aralıkta gidilicek.bana 20sinden sonra gelip silüsünü al dedi.benmde tam belli değil tarihi. -
quote:
Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK
bende 85 doğumluyum ayın 3 ünde şubeye gitmiştim bana verilen kagitta sevk edilecegi tarih 20 mayıs 2009 yazıyordu ama daha erkende gidebilirmisim henüz aramadım şubeyi
dilekçe göderdinmi sen asal a ??? ben dilekçe göndermiştim erken sevk için.bnmde şubat 2009 du esas gidişim. -
Torunlara bak beee 1986/1 Kral tertip -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa85
quote:
bende 85 doğumluyum ayın 3 ünde şubeye gitmiştim bana verilen kagitta sevk edilecegi tarih 20 mayıs 2009 yazıyordu ama daha erkende gidebilirmisim henüz aramadım şubeyi
dilekçe göderdinmi sen asal a ??? ben dilekçe göndermiştim erken sevk için.bnmde şubat 2009 du esas gidişim.
dilekçe göndermedim ama şubedeki elaman ..daha erkende gidebilirsin bi kaç gün sonra şubeyi ara diyordu
-
quote:
Orjinalden alıntı: çaDo
Torunlara bak beee 1986/1 Kral tertip
öle valla biladaer.pişmanım da biraz zamanında gitmedim diye.büyük sözü dinlemek gerçekten önemli.yok dedim okucam ben falan filan.fazlada geç olmadan geldi aklım başıma.hayırlısınla gidiyoruz.
birlikle ilgili bilgisi olanlar varmı acaba.çarşı izni faaln alınabiliyormu acaba? 2.5 ay sürücekmiş acemlik.yani evci izni alma gibi bir durumum olabilirmi ? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa85
quote:
dilekçe göderdinmi sen asal a ??? ben dilekçe göndermiştim erken sevk için.bnmde şubat 2009 du esas gidişim.
dilekçe göndermedim ama şubedeki elaman ..daha erkende gidebilirsin bi kaç gün sonra şubeyi ara diyordu
bildiğim kadarıyla erken gitmek için dilekçe göndermen gerekiyor.gidip konuş istersen gene şubenle.88/4 e gidemezsin belki ama 89/1 şubatta gidebilirsin tahminimce.
-
ısparta merkez piyade iç güvenik -
Sevk Tarihleri doğrumu yahu bende en gec 25 kasım diye biliyordum... -
quote:
Orjinalden alıntı: gencfb3737
ısparta merkez piyade iç güvenik
hmm.. zor bir acemilik var önünde. 3 ay sürecek. acemilik sonrasında da çatışma bölgesine kol olarak gönderileceksiniz. tabur ve bölüğün yazıyor mu silüsünde -
quote:
Orjinalden alıntı: qarizmali_22
Sevk Tarihleri doğrumu yahu bende en gec 25 kasım diye biliyordum...
doğrudur tertip
Kurban bayramı araya girdiği için böyle bir erteleme yapıldı -
quote:
Allahhhhhhhhhhhhh be allahhhhhhhhhhhh
Dostum öyle bi yer çıkmış ki sana yemin ederim senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım ya
o gittiğin yerden öyle nefret edeceksin ki orda verilen yemekler eğitimler allahım bittin sen ya morelini bozmak istemem bende orda yapdım komandoda allahım hala rüyalarıma giriyor ben has dedenim 87/4üm ben 80 günüm kaldi şuan tuncelideyim walla gideceğin yerler belli ordan dagıtıma tunceli şırnak hakkari ben şuan tuncelide çok rahattayım inşaat mühendisliği yapıyorum operasyonla felan alakam yok ama herkez benim kadar şanslı olmaya bilir
-
quote:
Orjinalden alıntı: nopasaran
quote:
hmm.. zor bir acemilik var önünde. 3 ay sürecek. acemilik sonrasında da çatışma bölgesine kol olarak gönderileceksiniz. tabur ve bölüğün yazıyor mu silüsünde
sağol çok güzel moral verdin silüsü daha almadım bilmiyorum bölüğü falan -
quote:
Orjinalden alıntı: CaNeRR
quote:
Allahhhhhhhhhhhhh be allahhhhhhhhhhhh
Dostum öyle bi yer çıkmış ki sana yemin ederim senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım ya
o gittiğin yerden öyle nefret edeceksin ki orda verilen yemekler eğitimler allahım bittin sen ya morelini bozmak istemem bende orda yapdım komandoda allahım hala rüyalarıma giriyor ben has dedenim 87/4üm ben 80 günüm kaldi şuan tuncelideyim walla gideceğin yerler belli ordan dagıtıma tunceli şırnak hakkari ben şuan tuncelide çok rahattayım inşaat mühendisliği yapıyorum operasyonla felan alakam yok ama herkez benim kadar şanslı olmaya bilir
yapacak bişey yok artık allah yardımcımız olsun korkumuz yok !!(şimdilik)
-
kardeşim bende aynı yere cıktım ısparta 40.alay komut.ıc guvenlık tabur ve egtım merk. 10.bölük pıyade AVCI yazıyo hayırlısı gıdelım görelım bızde -
Balıkesir Bakım Okulu Ve Merkez Komutanlığı :) Tankçı taburu çıktı bana. Ohh ne ala. Eve kağıt filan gelmedi bana ne iş? Tecil bozdurdum ondanmıki? -
quote:
Orjinalden alıntı: murat06_
kardeşim bende aynı yere cıktım ısparta 40.alay komut.ıc guvenlık tabur ve egtım merk. 10.bölük pıyade AVCI yazıyo hayırlısı gıdelım görelım bızde
sana bişi deyim mi bi deyim var bilirmisin bilmem küllü bişey yedin derler işte ondan dostum
art niyetim yok aklıma geldi yazdım
bende orda yapdım çünkü -
yaw gençlik silüsü almadım ama çanakkale merkeze düştüğümü öğrendim sadece...10 aralık yolcuyum inş.Çanakkele nasıl bilen varmı aranızda.Ve tahmini olarak nereye düşerim ustabirliği ...Teşekkürler
Benzer içerikler
- ekimde tecili bozdursam ne zaman askere giderim
- yedek astsubay yorumları
- askerlik erteleme başvurusu ne zaman sonuçlanır
- muvazzaf astsubay yazılı sınav soruları
- kütüğe göre askerlik nereye çıkar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X