Şimdi Ara

88 LVL FULL STR GLAVİER +7 GLAVİESİYLE ALEXANDER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server:Alexander
    Fiyat:400 ytl
    Sehir:izmir

Evet arkadaslar 1 saat once actıgım konunun arkasından kendi charımıda satılıga cıkarma kararı verdim.Serverda kimseyle kavgam gurultum yoktur guzel bir guildde mutlu mesut oyunumu oynadım simdiyse xbox alıcagımdan dolayı charımı satma kararı aldım cahrda ayrıyetten 4-5 silk ve 15 silklik attachment vardır..aynı iddeki 3 yan charda full elixir doludur simdilik 260m goldu vardır fakat tum itemleri sattıgımda 300m i gecicegini dusunuyorum.kasasında olu toplayıcı kedi peti 88 lvl kopegi mevcuttur. Simdilik bukadar aklıma yeni bir sey gelirse yazarım yine

NOT:KESİNLİKLE TAKAS VE REEL PARA DISINDA BİR DEGİSİM ARACI KABUL OLMAZ VE BİR GİRİYİM BAKIYIM DİYENLER İCİN İD:PARAYI VEREN PASS:DUDUGU CALAR

http://www.hizliresim.com/2008/10/11/2976.jpg
    http://www.hizliresim.com/2008/10/11/3043.jpg
    http://www.hizliresim.com/2008/10/11/3059.jpg
    http://www.hizliresim.com/2008/10/11/3065.jpg
    http://www.hizliresim.com/2008/10/11/3072.jpg
    http://www.hizliresim.com/2008/10/11/3076.jpg

unutmadan lightingten cok fazla verim alamadıgımdan 90heuksal 90fire 74 light 46 cold yada lightı 30 cekip coldu 90 yapmayı dusunuyodum tabi bu benim gorusum light daha iyidir diyenlerede saygı duyarım olumlu olumsuz saygı cercevesinde tum yorumlara acıgım char fiyatları dustu ben filanca charı su fiyata satamadım diyen arkadaslar bu cahrların fiyatları sizin bu beyanlarınızdan dolayı dusuyor durup bir dusunun 3 ay ust uste evde tek kalmam ragmen elektrik faturaları yalnızca 120 ustu geldi bu oyun yuzunden kar amaclı satıs yapmıyorum yani oyundan zevkimi aldım belli bir zararımı kapatcak sekilde satıs yapıyorum;)))))))) degerli yorumlarınızı ve uplarınızı eksik etmeyin

!!!!!!! 285 m oldu artmaya devam ediyor ayrıyetten 119 kredilik botta verecegim bilginize!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patato -- 12 Ekim 2008; 23:21:34 >

• UP

Benim chara ne kadarda çok benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

UP

Benim chara ne kadarda çok benziyo
    aynısını biraz once senin konunda belirttim;)))))))))
  • oho kac saat oldu isimi hallettim geldim 1 yorum yok ))))) saka bir yana giren bir yorum yapsın upcık yapsın bari bugun bana up yarrın size
  • quote:

Orijinalden alıntı: patato

oho kac saat oldu isimi hallettim geldim 1 yorum yok ))))) saka bir yana giren bir yorum yapsın upcık yapsın bari bugun bana up yarrın size
    BEN xXxNeGRoxXx hayırlı olsun (up)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbenim2

BEN xXxNeGRoxXx hayırlı olsun (up)

Alıntıları Göster
    hayırlı satışlar gayet güzel bi char
  • quote:

Orijinalden alıntı: chorumlu

hayırlı satışlar gayet güzel bi char

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    285 m oldu simdilik artmaya devam ediyor
  • quote:

285 m oldu simdilik artmaya devam ediyor

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    şehir neresi(merakdan sordum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQua

şehir neresi(merakdan sordum)

Alıntıları Göster
    Sordugun iyi oldu unutmusum yazmayı izmir/karsıyaka
  • quote:

Sordugun iyi oldu unutmusum yazmayı izmir/karsıyaka

Alıntıları Göster
    up zamanı gelmis
  • quote:

up zamanı gelmis

Alıntıları Göster
    offfffffffffffffff offffffffffffffff
  • quote:

offfffffffffffffff offffffffffffffff

Alıntıları Göster
    UP YABANCI SİTELEREDE KOYMAYA BASLADIM BAKALIM ARTIK KİME KISMETSE

• quote:

UP YABANCI SİTELEREDE KOYMAYA BASLADIM BAKALIM ARTIK KİME KISMETSE

Alıntıları Göster
    up charın biraz blueya ve +ya ihtiyacı var onları da alan arkadaş tamamlarsa sağlam char olucağından şüphem yok bi up da benden olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ChenZhen

up charın biraz blueya ve +ya ihtiyacı var onları da alan arkadaş tamamlarsa sağlam char olucağından şüphem yok bi up da benden olsun

Alıntıları Göster
    Evet ama artık benim ugrascak takatim kalmadı en son kollugu +5 yaptım yaklasık 45 elixirle +6 denerken patladı dahada denemedim yeter artık birazda alanın sansına bırakıcam kasada yeterince elixir ve fazla fazla tablet element var alan sadece yapar yapar basar sansını dener yada bıraktıgım goldlarla alır hazırını sıkıldım oyundan daha dogrusu oyundaki gozunu hırs burumus dandik oyun icin kisiligini satmaya hazır insanlardan

• quote:

Evet ama artık benim ugrascak takatim kalmadı en son kollugu +5 yaptım yaklasık 45 elixirle +6 denerken patladı dahada denemedim yeter artık birazda alanın sansına bırakıcam kasada yeterince elixir ve fazla fazla tablet element var alan sadece yapar yapar basar sansını dener yada bıraktıgım goldlarla alır hazırını sıkıldım oyundan daha dogrusu oyundaki gozunu hırs burumus dandik oyun icin kisiligini satmaya hazır insanlardan

Alıntıları Göster
    potato kesinlikle katılıyorum sana

• quote:

potato kesinlikle katılıyorum sana

Alıntıları Göster
    cok sevdigim guvendigim birinin tavsiyesi uzerine lightı 90 yapmaya karar verdim 72 oldu light ve firede birkac skilli yukselttim devam ediyorum88 %20 oldu artmaya devam ediyor tekliflerinizi hala inatla bekliyorum PS:dolar kuru arttıkca bot,gold ve silk fiyatıda artıcak ona gore

• quote:

cok sevdigim guvendigim birinin tavsiyesi uzerine lightı 90 yapmaya karar verdim 72 oldu light ve firede birkac skilli yukselttim devam ediyorum88 %20 oldu artmaya devam ediyor tekliflerinizi hala inatla bekliyorum PS:dolar kuru arttıkca bot,gold ve silk fiyatıda artıcak ona gore

Alıntıları Göster
    light 72 oldu uplamaya devam ediyorum kollugu +4 yaptım 84 kolye alıp onuda +4 yaptım bluelarını basıyorum 88 lvl %25 oldu buarada saygılar

• quote:

light 72 oldu uplamaya devam ediyorum kollugu +4 yaptım 84 kolye alıp onuda +4 yaptım bluelarını basıyorum 88 lvl %25 oldu buarada saygılar

Alıntıları Göster
    up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.