Şimdi Ara

88 model Taunus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calisancem

Hocam Manisa da okuyorum şehir içine çok girmeyeceğim ama haftada bir yada iki haftada bir uzun yol yapacağım beni yolda bırakmasi kötü olur tek düşüncem o onun dışında yazın hararet yapma ihtimali yüksek ama serçe alacağıma Taunus almak daha mantıklı geliyor
    2 Yıl Kullandım, 1,6 motor olanını, yolda falan bırakmaz, kesinlikle hararet falan da yapmaz (İzmir Manisadan çok daha sıcak olduğu halde hiç hararet sorunu görmedim) Yalnız, orjinal hararet müşiri, orjinal devir daim ve orjinal termostat olacak araçta. Ama yakıtı LPG de olsa, ocağına incir ağacı diker resmen yakıtı içer, hele benzinli hayal bile edemiyorum. Ayrıca şehir içinde acaip hantal bir araç, bu araç yerine Renault 9, Spring, broadvay gibi bir şeyi tavsiye ederim. Hatta temiz bir SERÇE bu araçtan bin kat daha iyidir.

• Lpg siz seni üzer. Hidrolik direksiyon attığın ilandaki araçta yok döndüremezsin kol kası yaparsın sen bunun yerine 95 civarı spring baksan daha isabet olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpg taktıracaksan al. güzel bir anın olur ilerde. klasik bir otomobile binmiş olursun. bölümün de celal bayar makinaysa bu iş tamamdır. bakımlarını da kenan evren sanayi sitesinde halledersin.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Sağlamlık açısından kazada vs. Serçe nasıl 1000 kat iyi olabilirki akücü akü takılan yeri matkapla delememişti taunusda hatırlıyorumda

• 87 model 1,6 gl olanını 25 sene kullandım, ispanyol karbüratör vardı hem çok yaktırıyordu hem de ayarı kaçtı mı eski haline getirmek için iyi usta bulmak gerekiyordu. 2.0 da ki weber karbüratörü taktırdıktan sonra 10,5 litre şehir içi sarfiyat yapmaya başladı, uzun yolda 7 litreye kadar iniyordu. İmzada ki aracım da şu anda aynı değerleri veriyor. Motor atmosferik olduktan sonra bu değerlerin altına düşmesi zor. LPG montajına uyumludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Sağlamlık açısından kazada vs. Serçe nasıl 1000 kat iyi olabilirki akücü akü takılan yeri matkapla delememişti taunusda hatırlıyorumda
    Peki bu durum, herhangi bir kaza anında Taunusdan sağ çıkacağınızı mı gösterir??? Youtube da eski kasa Corolla (Efsane Kasa hani şu sağlamlığı ile meşhur) ile Yeni Kasa Corollanın birbirleri ile çarpışma testlerini bir inceleyin. Bakın bakalım hangisinin içinde ki insanların yaşama şansı daha fazla imiş??? Sonuç olarak ister Taunus olsun, ister Serçe her iki araçta da kaza yaparsanız, ölürsünüz hiç birinin diğerinden farkı yok.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:7:42 >
  • taunus ve granada kullandım.
    çok iyi arabalar ama çok yakar. 12-13 litre yakar.
    öğrenciye gelmez.
    1994-1995 den aşağı araç alma derim.
    skoda felicia öneririm

www.sahibinden.com
    Skoda Felicia 1.3 Fiyat Listesi - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/skoda-felicia-1.3?a5_min=1995&price_min=6666&price_max=11111

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Serçe 2 ye 3 e 4 e bölünebilir serçe taunus arasında tartışmasız taunus daha güvenilirdir son model arabalar bu konuya dahil olmaz.

• Hocam onların tiplerini beğenmiyorum pek ama bakicam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lada vegaya güvendiğim kadar renolara güvenmiyorum ben 2000 model vega ile çok şehirdışına gitmiştim zamanında 180km de bile güven veriyordu sonra 2006 clio aldım düz yolda 140 la giderken birden sola çekti sıfır araba zaten hiç güven vermiyordu hızlanınca buda böyle bir olaydı başımdan geçen.
  • calisancem C kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:7:52 >
  • Vegalarin parça durumu nasıl ve fiyatları artmış baya hocam 8 bin e bulunmuyo

• quote:

Vegalarin parça durumu nasıl ve fiyatları artmış baya hocam 8 bin e bulunmuyo
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:8:3 >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    1.6 Taunus da LPG de zorlar mı hocam
    Önceden Palio kullanıyordum 40 kuruş civarı yakiyordu benzinde

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Ahahah inşaat mühendisliğinde ama teşekkür ederim ilgilendiğin için

• 30 yaşında alma git ladalara veya solenzo mu ne vardi dacianin onun piyasasi da ucuz hatta 2004 model klima da vardi abs de olabilir ama 8 e bulur musun bilmiyorum belki az daha koyabilirsen renault motoru var

• quote:

1.6 Taunus da LPG de zorlar mı hocam
    Önceden Palio kullanıyordum 40 kuruş civarı yakiyordu benzinde
    Nazik kullanıyım desen
    benzinde 100 km de ortalama 10 litreden az yakmaz.
    Lpg ise 11-12 litre yakar .
    Yani benzinde 65-70 kuruş,
    Lpg de 40-45 kuruş yakar,
    Ha şahin doğan bundan az mı yakar, hayır.
    Arkadan itişli eski teknoloji araçlar bunlar.
    70-80 li yılların teknolojisi değil de 90 lı yılların teknolojisi daha mantıklı olur,
    Skoda felicia öneririm.
    Favorit önermem.

www.auto-data.net
    Skoda Felicia I (791) 1.3 (68 Hp) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/skoda-felicia-i-791-1.3-68hp-14092

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.