Dün orjinal carbon aldım fakat bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.
1-) Telefonun kızağını kapattığınız anda tuş kilidine sokmanın bir yolu yok mu ?
2-) Cevapsız çağrı olduğu zaman ekranın sol üst köşesinde sizde bir cevapsız işareti çıkıyor mu ? batarya göstergesinin yanında
3-) telefonun neden parlaklığı iyi değil (ekran) ?
yok mu arkadaşlar bir 8800 kullanıcısı ?
Kardeş seninki çin malı olmasın,parlaklık felan diyosun,ne kadara aldın ?
bende normal arte var.menü aynı olduğu için sorularınızı yanıtlama hakkı buluyorum.
1-eğer bekleme modundayken kapağı kapatırsanız yani menüde değilken yani duvar kağıdı görünüyorken ........ tuşları kilitleme sorusu çıkıyor.ama menüde herhangi biryerde kapatırsanız sormuyor.
2- evet çıkıyor.
3- parlaklığı en üst seviyede bile beğenmiyorsanız yapacak birşey yok(eleştiri değil sadece beklentinizi karşılamıyor anlamında bir yorum)
bu arada sanırım telefonunuz orjinal ama emin olmak için nokianın sitesinden teyid ettirin.
@Salash1 Arkadaşım ürün orjinal, 2100 YTL'ye doğubanktan aldım geçen hafta. IMEI orjinal zaten menüden çinlerin hepsi anlaşılıyor. Hadi onuda taklit etseler ürün PC Suite ile çalışıyor. Ve yine IMEI no ile mynokia üye oluna Carbon arte olarak telefonu tanıyor yani kesinlikle orjinal.
@carman1tr 1-) evet soruyor ama ben oldukca sinir oluyorum bir kez daha kilitlemek için tıklamam gerekmesine sanırım otomatik kilit yok... 2-) Bende ne hikmetse cevapsız işareti çıkmıyor(yeni mesaj işareti var). Telefonu kurcalarken active standby menüsünü keşfettim cevapsız cagrı veya mesaj olunca direkt wallpaper'ın üstünde gösteriyor sorun olmuyor artık. 3-) Parlaklık sonda aksam ve geceleri sorun yok lakin güneşli bir günde teli cıkarttığımda eski telefonum kadar(N82) görüntü iyi değil.
Birde ekstra olarak bir sorum var. Ürünü kayıtlı aldım şengüllerden belgesini falan aldım türk pasaporta kaydı olmuş. Aldığım kişide ileride sorun cıkmayacağına dair garanti verdi sorun olursa getir dedi ama oldu sorun cıktı ve aldığım yer yamuk yaptı IMEI klonlama veya başka bir yöntemle telefonu tekrar açtırmam mümkün mü ?
artelere yani sizin tele imei klonlanamıyor malesef
quote:
Orjinalden alıntı: infrared
artelere yani sizin tele imei klonlanamıyor malesef
Klonlama nasıl yapılıyor acaba progrom varmı elinizde.. varsa ekleyebilirmisiniz...
artenin ekranı oled olduğundan günbeşli havada ekran çok zor görünür
Bir inceleme yapsanız.Bol resimli
hocam ilerde sorun çıkmaz siz rahat olun. ayrıca klon olsa bile uğraşmanızı tavsie etmem hemen yakalanıyor o telefonlar.pasaport kaydı yapılmışsa iş tamamdır.
otomatik kilit var ama sinir bozucu bir olay.çünkü menüde olsanız bile bir süre telefona dokunmayınca tuşlar kilitleniyor ve işleminize devam etmek için mecburen tuş aç ve yıldız düğmelerine basmak zorunda kalıyorsunuz.
bu arada active standby olayında sadece yön tuşlarına atadığınız kısayollar görünüyor biliyordum sayenizde onuda keşfetmiş oldum:) işte forumun faydaları :))))))
arkadaşlar orj carbon aldım fakat kapak açıldığında o mükemmel denilen ses ayarı nereden yapılıyor ayrıca menüde iken kapağı kapadığımız zaman bekleme moduna geçmiyor yani kapak sadece aramayı cevaplamak içinmi kullanılıyor
bi türlü pc suiteye bağlayamadım teli acaba soruın nedir görmüyor kafayı yicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme