Şimdi Ara

8800 GT bozuldu yerine ne gelir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alttakinden daha iyisi yok bu fiyat segmentinde. 128bit olması sizi yanılgıya düşürmesin, ddr5 ram kullandığından performanslı çalışır, daha az güç tüketir, e tabi haliyle daha az ısınır ve sessiz çalışır.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34235_VTX_Radeon_HD5750__1GB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Alttakinden daha iyisi yok bu fiyat segmentinde. 128bit olması sizi yanılgıya düşürmesin, ddr5 ram kullandığından performanslı çalışır, daha az güç tüketir, e tabi haliyle daha az ısınır ve sessiz çalışır.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34235_VTX_Radeon_HD5750__1GB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti.html

VTX veya XFX fiyatları güzel de.

İsimleri korkutuyor biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilyeri

quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Alttakinden daha iyisi yok bu fiyat segmentinde. 128bit olması sizi yanılgıya düşürmesin, ddr5 ram kullandığından performanslı çalışır, daha az güç tüketir, e tabi haliyle daha az ısınır ve sessiz çalışır.

VTX veya XFX fiyatları güzel de.

İsimleri korkutuyor biraz.

XFX'ın mi ismi korkutuyor. Markanın kalitesini anlamak için Google'da 15 sanıyelik bir arama yapmanız yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Velasew06

hocam yanlış anlamada eğer 8800 GT nin üstüne 57XX vs serisi alırsan inan 8800 GT yi özlersin o kadar net söyleyim. Diyorsan ki 250 tl vericem git. 300 tl ye 2. el GTX460 veya HD6850 al. 60 -70 tl fazla verdim ama
    bu kartlar 8800 GT mi 2 ile katladılar dersin. Keyfine bakarsın.

bence de 8800 gt yi özlemez ama istisnalar kaideyi bozmaz diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikomen

quote:

Orijinalden alıntı: Towarscke

firindan sonra eger ekran kartiniz geri donmezse, sahsen sogutucusuna talip oldugumu bildirmek isterim..

Soğutucusunun işinize yarayacağını zannetmiyorum. Üzerinde stok soğutucu var. Hem çok gürültülü çalışıyor hem de pek işe yaradığını düşünmüyorum. Kart boşttayken 60 derceyi buluyor. Bilgisayar ilk çalıştığında ilk ölçülen sıcaklık 50 derecenin üzerinde oluyor. Oyunlarda falan 90 dereceyi rahatlıkla geçiyordu. Yinede istersen ve kart geri dönmesse seve seve gönderiririm.

Sogutucusu kotu bir ekran karti butun sese ragmen 100 dereceye kadar sicakliga cikabilir ve yanmaz.. durum hakkinda bana PM atabilirseniz sevinirim. Kargo tarafimdan karsilanir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hikomen

quote:

firindan sonra eger ekran kartiniz geri donmezse, sahsen sogutucusuna talip oldugumu bildirmek isterim..

Soğutucusunun işinize yarayacağını zannetmiyorum. Üzerinde stok soğutucu var. Hem çok gürültülü çalışıyor hem de pek işe yaradığını düşünmüyorum. Kart boşttayken 60 derceyi buluyor. Bilgisayar ilk çalıştığında ilk ölçülen sıcaklık 50 derecenin üzerinde oluyor. Oyunlarda falan 90 dereceyi rahatlıkla geçiyordu. Yinede istersen ve kart geri dönmesse seve seve gönderiririm.

Sogutucusu kotu bir ekran karti butun sese ragmen 100 dereceye kadar sicakliga cikabilir ve yanmaz.. durum hakkinda bana PM atabilirseniz sevinirim. Kargo tarafimdan karsilanir..

Fırınlama işini biraz önce yaptım. Şu anda kart çalışıyor. Büyük bir masraftan kurtulduğum için seviniyorum. İlerde bozulacak olursa sana yine ulaşırım.

• Biraz daha koyup 768 mb gtx460 SE alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.