Şimdi Ara

8800 Gt ekran kartı devammı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kartı 3 sededir kullanıyorum, hdmi olan bi kart düşünüyorum, böyle bi kart alsam film izlerken bariz bi görüntü farkı olurmu almam gerekirmi, yoksa emektar kartımla masrafa girmeden devammı etsem.Eğer başka bi kart edecekseniz fazla pahalı olmayan tavsiyeniz varmı.

• İşini görüyorsa niye değiştiresin ki?

Film için ha dvı olmuş ha hdmı olmuş, bi fark olmaz. Monitör daha önemli kaliteli video izlemek için.
  • m
  • tek film içinse gerek yok hocam, öncelikle elinizde bol miktarda 1080p materyal olması lazım.
  • dvi ile hdmı arasındaki tek fark; dvı'dan tv ye bağlarsanız sesi bilgisayar hoparlörlerinden almak zorunda oldugunuz.hdmı dan bağlarsanız lcd tv nin hoparlörlerinden sesi alabilirsiniz.iki şekildede aynı görüntü kalitesini alırsınız..
  • Devam arkadaşım. 3870 kullanıcısıyım. 3870 ile 8800 kafa kafaya kartlar ve hala çıkan yeni oyunlar çatır çatır oynuyor. AA açmazsın olur biter. Şu zamana kadar bir kaç oyunda kasma sorunu yaşadım oda oyunların Binde biri anca eder.
    Ne zaman sm5- sm4 gerçekten kullanırlar, konsol çakması devşirme oyunları bırakıp özgün pc oyunu yaparlar o zaman değiştiririz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.