Şimdi Ara

8800 GT... Peki hangi marka en iyisi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 8800 GT alıcam ama hangi marka en almam gerektiği konusunda bir karar vermedim. Gördüğüm kadarıyla da markalar arasında pek fazla bir fiyat farkı yok. Performans açısından siz hangisini tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

• Şuan seninle aynı durumdayız...Yani bende hangi marka alsam diye bakıyorum ama performansa baksam zotac alırdım ısınmaya felan baksam asus alırdım diye bakıyorum..ve duyduğum kadarıyalda asusla da zotacın eriştiği performansa erişebiliyorsun ?...zotac zaten o/c li... yani bende kararsızım başka marka tavsiye eden varsa söyleyebilir...
  • MSI Ucuz, OC'li sorunsuz.
  • Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum, yüzlerce 8800GT konusu var neden yeni konu açıp sorma gereği hissettiniz?
  • kimse istediği cevabı alamadığı için olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

kimse istediği cevabı alamadığı için olabilir...

üstadım o zaman ben size bir fikir vereyim, şu güne kadar ortalama 28 tane ekran kartı kullandım ve bir çoğunu test ettim
    bunu size bir şeyleri kanıtlamak amacında söylemiyorum.

8800GT güzel bir ürün ve ille de bu model ekran kartı alacaksanız en ucuz modeli hangisi ise onu alın, ekran kartları cep telefonları gibidir
    satın alıp mağazadan çıktığınız an değeri hemen düşer.

yarın bir gün satsanız emin olun sizin aldığınız marka 8800GT ile en baba 8800GT nin satış fiyatı arasında 15 bilemediniz 25ytl oynar.

Bu kadar düşünmeyin bence bu ürünlere ayıracak bütçeniz varsa gidip satın alın ve oyun oynayın, kartınızın hakkını verin ama iki üç test yapıp
    kenara kaldırmayın.

• ya beni en çok huylandıran şey şu bazı özellikleri onlara takılmaya başladım artık :))
    yani bide zotac hızlı ısınıyor diyorlar asus fanı daha iyi diyolar zorac o/c li ömrü kısalır mı kısalmaz mı bunların cevabını alabilsem şahsen gidip hemen alıcam:)) ama işte ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu diyorlar bunu diyorlar diye takılıp kalırsanız 8800GT alamazsınız benden söylemesi son karar sizin.
  • haklısın bundada ne diyim hala bekliyorum yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.