Şimdi Ara

8800 gts tercihi(yarın alıcam yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: starcraft_00

8800gts 320mb alacaksan eger alacagın tek marka var kardeş.oda LEADTEK 8800GTS 320MB yada LEADTEK 8800GTS EXTREME 320MB dır.gerısı fıs.cunku bu akrt sorunsuz.gerısı hep sorunlu.

diğerlerini kullanmadan nasıl bıu kadar kesin konuşuyosun??? Bütün 8800gts ler aynıdır. Sadece farkları bazıları overclocklu olabilir msi 8800gts oc gibi bazılarınında soğutması ii olabilir sparkle calibre gibi.
  • butun kartları test ettım kardes.cunku hersey elımden gecıyor bır bılg fırmasında calısıyorum.ve aklına gelebılceke butun bılg parcalarını hergun denıyorum.ve sana sunu solıyım 8800gts 320mb da ıkı kart saglam cıktı.bırısı gigabyte bırısıde leadtek.ve adım gıbı emınım.her kart sorunsuz cıktı satılan kartlarda.ama msı yada xfx yada sparkle modellerın 8800gts 320mb olan modellerı ıse 10kartta 2 tanesı duzgun cıktı dıyeyım sana.emınım kı bu kadar rahat soleyebılıyorum bunu.sorunsuz bır kart olsaydı msı yada sparkle.ıkıncı elde herkes sorunlu dıye elden cıkarmaya calısmazdı.

istersen testını bıle yaparız goz onunde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcraft_00 -- 2 Ekim 2007; 3:31:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: starcraft_00

rahat soleyebılıyorum bunu.sorunsuz bır kart olsaydı msı yada sparkle.ıkıncı elde herkes sorunlu dıye elden cıkarmaya calısmazdı.

Bende msi var ben neden elden çıkartmaya çalışmıyorum ayrıca rahatlıkla da gidip en üst en pahalı kartı alabilirim?

Sorunlu falan değil sadece tüketim çılgınlığı var ülkemizde tek problem o...

Çoğu kimse daha elindeki kartın sorunlu mu değil mi onu bile bilmiyor, burdan ukuduklarınla karar verip aldığının ertesi günü satıyor kartı...

Her neyse, istediğim çözünürlükte ve istediğim ayarlarda tüm oyunları oynatıyor bu sözümü yineliyorum, beni de bu kısmı ilgilendirir sen istersen binlerce testler yap fark etmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 2 Ekim 2007; 10:06:54 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.