Şimdi Ara

8800 gts tercihi(yarın alıcam yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi ben yarın bir sistem alacağım ama ekran kartı konusunda hala kararsızım.
    sistemin bileşenleri intel e6750 c2d işlemci 2gb dd2 kingston 667mhz samsung 320gb sata 2 7200rpm msi p35 neof anakart thermaltake shark kasa ve thermaltake 470w psu
    şimdi ben 2900xt almak istiyordum ama güç kaynağına daha fazla bütçe ayıramadım.o yüzden 2900xt den vazgeçtim ayrıca 8800 gts nin 2900xt ye yakın performans aldığı oc ile 2900xt yi geçtiğide ortada.ama ben oc den hiç anlamam bu sisteme 8800 gts 640mb alsam nasıl olur?ya da 8800 gts 320mb calibre oc edition? psu ne kadar oc yapmaya yeter?ve oc yapmak kolay mı hiç anlamayan biri olarak yapabilirmiyim?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léonidas -- 1 Ekim 2007; 21:34:28 >

• Yahu herkes bağırıyor forumda bekleyin 2900pro'yu diye.Önce bir 2900pro çıksın,test/fiyat oranlarını görelim,öyle alırsın kartını.Şimdi alırsan büyük zarar edersin bence.

O.c. yapmakta birşey yok gpu için.Riva turner ile çok rahat yapabilirsin o.c.bölümünde üst konuda mevcut gerekli bilgiler
  • cevap için teşekkür ederim

ama ben yaklaşık 3 4 aydır bekliyorum almak için bu yüzden sabrım kalmadı şimdi diyeceksiniz 3 4 ay bekledin 1 ay daha bekle ama ailemi zor ikna ettiğim için
    quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

Yahu herkes bağırıyor forumda bekleyin 2900pro'yu diye.Önce bir 2900pro çıksın,test/fiyat oranlarını görelim,öyle alırsın kartını.Şimdi alırsan büyük zarar edersin bence.

O.c. yapmakta birşey yok gpu için.Riva turner ile çok rahat yapabilirsin o.c.bölümünde üst konuda mevcut gerekli bilgiler

• sparkle calibreyi tavsiye ederim bizde bekle dicez ama senin sabrın kalmamıs anlasılan gerci ben işlemciyi alırken bile 2 hafta sabredemedim 470w thermaltake ile istedigin kadar oc yaparsın arkadasımda 430w thermaltake var sonuna kadar oc lu kullanıyo tık yok tabi 12v amper cıkısı baya iyi ondaki 430w lıkta sendede bi sorun olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Léonidas

cevap için teşekkür ederim

ama ben yaklaşık 3 4 aydır bekliyorum almak için bu yüzden sabrım kalmadı şimdi diyeceksiniz 3 4 ay bekledin 1 ay daha bekle ama ailemi zor ikna ettiğim için
    quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

Yahu herkes bağırıyor forumda bekleyin 2900pro'yu diye.Önce bir 2900pro çıksın,test/fiyat oranlarını görelim,öyle alırsın kartını.Şimdi alırsan büyük zarar edersin bence.

Bende sabredemeyip almıştım 880gts'yiAçıkçası bir süre sonra sıkıyor insanı bekle muahbbeti.Gene sen bilirsin tabi ki ama şu an illaki alacağım diyorsan 320mb 8800gts o.c. dediklerinin arasından.2900pro'yu beklemen çok daha iyi olacaktır ama tercih senin

• oyuncu71,heretic1503 tşrk ederim cevaplarınız için.
    dediğiniz gibi beklemek bi süre sonra çok sıkıcı olmaya başlıyor gerçekten.
    8800 gts calibre oc edition f/p olarakta iyi bir kart gibi gözüküyor
  • beklemen senin hayrına olur cebinden daha az para çıkmış olur.ama bekleyemem illa alıcam diyorsan sparkle calibre 8800gts güzel bir seçim olur
    hatta şuanda 2.el kısmında bir tane satılıyor.psu yeterli ve oc. yapabilirsin programlarda var ''rivaturner''...vb... eğer imkanın varsa daha iyi bir
    anakart tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oyuncu71,heretic1503 tşrk ederim cevaplarınız için.
    dediğiniz gibi beklemek bi süre sonra çok sıkıcı olmaya başlıyor gerçekten.
    8800 gts calibre oc edition f/p olarakta iyi bir kart gibi gözüküyor

calibre'nin fiyatına göre değişir tabi

300$'ın üstündeyse gerek yok calibreye.Anakartı msi alıyorsun,ekran kartınıda msi alırsan daha iyi olur.Anakart-ekran kartı aynı firmadan çıkma olursa daha iyi çalışıyor(muş).
  • cevap için tşkr..
    anakart olarak ne önerirsiniz peki? 200 ytl ye kadar çıkabilirm anakartta
    quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

beklemen senin hayrına olur cebinden daha az para çıkmış olur.ama bekleyemem illa alıcam diyorsan sparkle calibre 8800gts güzel bir seçim olur
    hatta şuanda 2.el kısmında bir tane satılıyor.psu yeterli ve oc. yapabilirsin programlarda var ''rivaturner''...vb... eğer imkanın varsa daha iyi bir
    anakart tavsiye ederim.
  • Başkasına bekle demek kolay oluyor ama kendime gelince tutamıyorum
  • heretic
    msi calibre fiyatı 324$ + kdv o zaman gts 640mb mı önerirsiniz?
    locker
    evet bende arkadaşlarıma işlemci konusunda temmuz indirmlerini beklemelerini söylüyordum kendim almayacağım için ama kendim alınca iş değişti
  • quote:

heretic
    msi calibre fiyatı 324$ + kdv o zaman gts 640mb mı önerirsiniz?
    locker
    evet bende arkadaşlarıma işlemci konusunda temmuz indirmlerini beklemelerini söylüyordum kendim almayacağım için ama kendim alınca iş değişti

YTL olarak kaç olur tam olarak450ytl'den fazla ise gerek yok calibre'ye.Anakart' gelince Platinum yerine msi p35 neo2-fır alman daha iyi olur.

Sen platinium yazmamış mıydın yahu ben mi yanlış okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 1 Ekim 2007; 22:12:35 >

• normal alsanda bişe farketmez soğutmaları iyi 8800gts lerin. Bence 320mb sparkle 8800gts al anakartını arkadaşın dediği gibi neo2fr al.
  • quote:

cevap için tşkr..
    anakart olarak ne önerirsiniz peki? 200 ytl ye kadar çıkabilirm anakartta
    quote:

beklemen senin hayrına olur cebinden daha az para çıkmış olur.ama bekleyemem illa alıcam diyorsan sparkle calibre 8800gts güzel bir seçim olur
    anakart tavsiye ederim.

MSI - P35 PLATINUM gigatek üye fiyatı: 240,90 YTL zorlayıp al derim.
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2123
    MSI - P35 NEO2-FIR gigatek üye fiyatı: 226,64 YTL
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2097
    ABİT Intel P35 FSB1333 ICH9 oem:191,15 YTL
    http://www.oemci.com/urundetay.asp?ProductID=5177
    ABİT IP35 oem fiyatı:250,48 YTL
    http://www.oemci.com/urundetay.asp?ProductID=5342

gerekirse calibre yerine normal bir soğutucuya sahip bir 8800gts alabilirsin.
    8800gts 320mb teknofiyat TIKLA

• herkese cevapları için tşk ediorum
    heretic neof yazmıştım ben hep ama sen yanlış gördün sanırsam
    ekran kartı 465 ytl falan yapıyor onu alıp anakartıda neo2-fır yapsam sanırım eksik kalmayacak sistem tamamlanmış olacak
  • quote:

herkese cevapları için tşk ediorum
    ekran kartı 465 ytl falan yapıyor onu alıp anakartıda neo2-fır yapsam sanırım eksik kalmayacak sistem tamamlanmış olacak

şimdiden hayırlı olsun.
  • teşekkür ederim dostum
    quote:

quote:

herkese cevapları için tşk ediorum

şimdiden hayırlı olsun.
  • bende msi nx8800gts oc aldım gayet memnunum
  • 8800gts 320mb alacaksan eger alacagın tek marka var kardeş.oda LEADTEK 8800GTS 320MB yada LEADTEK 8800GTS EXTREME 320MB dır.gerısı fıs.cunku bu akrt sorunsuz.gerısı hep sorunlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: starcraft_00

8800gts 320mb alacaksan eger alacagın tek marka var kardeş.oda LEADTEK 8800GTS 320MB yada LEADTEK 8800GTS EXTREME 320MB dır.gerısı fıs.cunku bu akrt sorunsuz.gerısı hep sorunlu.

Bence çok yanlış bir yaklaşım...

MSI marka 8800gts kullanıyorum açıkçası benee sorun var mı yok mu eminde değilim oladabilir olmayada... Beni ilgilendiren 1280 x 1024 de oyunların tüm ayarları açık ve en düşük 55fps alacak şekilde oynuyorum beni de bu kısmı ilgilendirir...

MSI markasından veya diğer markalara karşı ön yargı yaratır bu tip laflar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.