Şimdi Ara

8800gT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yarın Hayırlısıyla Alıyorum 8800gT Ama Karar Veremediğim 1 Konu Var
    Vatan'dan Alıcam da Kartı Ama 8800gT nin 1 Çok Marka Altında Mevcut (Xfx,Zotac,SparkLe..)
    Bunlardan Hangisini Önerirsiniz ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=OEM&L2=OEMVGA&Br=Hepsi&Stok=&Pi=4

Edit : Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji_2025 -- 29 Şubat 2008; 23:55:42 >

• zotac 8800gt amp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp|ExtremE

zotac 8800gt amp

Cevap İçin Teşekkürler
    Arkadaşlar Cevaplarınızı Bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp|ExtremE

zotac 8800gt amp

+1... çok memnunum ben karttan..
  • Palit 8800gt düz yada sonic farketmez. Düzü 700/2000de kullanabiliyorsun.
  • quote:

zotac 8800gt amp

tam isabet.aynı zamanda hd3870 serilerinide düsüne bılırsın.özellille x2 serisi..
  • Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Evoo

Palit 8800gt düz yada sonic farketmez. Düzü 700/2000de kullanabiliyorsun.

Kartı Vatan dan Alıcagım İçin...Palit Yoq Orda :[

Sanırım Zotac Amp Alıcam.

Herkese Teşekkürler İyi GeceLer
  • zotac amp hiç düşünme
  • Valla bence Palit 8800GT hızaşırtmasız modeli yada MSI 8800GT Zilent...Şuan da en iyi soğutma bu ikisinde,fiyatlarıda çok uygun...Zilent iyi miktarda hızaşırtmalı geliyor...İstersen AMP! değerlerine sadece fareni kullanarak çıkabilirsin,aynı şey Palit içinde geçerli...Bence paranı çar çur etme
  • bencede msi zilent al ben memnunum oldukça sessiz ve düşük ısıda çalışıyor ve overclock menusünden oc yapmak oldukça basit 700 ü çok rahat geçiyor menuden
  • Tartişmasi olamaz Zotac 8800GT Amp bu konuda en iyisi diyebiliriz.
  • ben paliti öneririm çok sessiz ve serin çalışıyor overclock ile zotac değerlerine ulaşabilirsin.
  • 8800 GT alınacaksa, Palit Super (1024 MB) öneririm.
  • Konu kirliliği olmasın benimde bir sorum olacaktı.Bende yeni ekran kartı almak istiyorum.

Ancak ZOTAC 8800GT AMP ve ZOTAC 9600GT AMP arasında kaldım.Sizce hangisini alayım ?
  • Vaay vatana'a Zotac gelmiş he, güzel haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkidd

Valla bence Palit 8800GT hızaşırtmasız modeli yada MSI 8800GT Zilent...Şuan da en iyi soğutma bu ikisinde,fiyatlarıda çok uygun...Zilent iyi miktarda hızaşırtmalı geliyor...İstersen AMP! değerlerine sadece fareni kullanarak çıkabilirsin,aynı şey Palit içinde geçerli...Bence paranı çar çur etme

Paranızı çar çur etmeyiniz.Palit 8800GTnin Zotac AMPden tek farkı çok daha ucuz olması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.