Şimdi Ara

8800gt İçin Gerekli Güç Kaynağı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8800gt ekran kartı almayı planlıyorum, yanlız kasamda şu an bulunan güç kaynağının markasını internette her yerde aratmama rağmen bulamadım. Üzerinde 450 watt olduğu yazıyor, normalde bu yeterli olur ama gerçekse tabiki. Benim güç kaynağının 450 watt gücünün sahte olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı? Sahteyse bile 8800gt yi kaldıracak gücü sağlayabilirmi? 9800gtx almayacaz sonuçta kurtarsa olmazmı? (Bu konuda pazarlık olurmu?)

• Güç kaynağının fiyatını ve markasını söylersen gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu anlarız. Mesela kasayla birlikte gelen frisby,everst falan bi işe yaramaz. Ama 100-150 ytl lik ayrı satılan zalman, tagan, fsp, highpower,aopen,corsair,thermalthake gibi güç kaynakalrı gerçektir.
  • 450W bir psu rahatlıkla işini görecekdir
    ama bu konuda pazarlık olmaz markasının ne oldugunuda yazarsan mutlaka bilen biri çıkar yazdıgı değeri verip vermediğini
    ama internette aratıp bulamadıgın bir güç kaynagını sanmıyorum gerçek değerleri yazsın gerçi bellide olmaz başka bir marka etiketi koymuş olabilirler
    sen bir psunun resmini koyabilirsen
  • @ mertmr, diğer bilgisayar bileşenlerini de yazarsan çok iyi olur
  • güç kaynağı mevzusunu abartmayınnn benim gx2 nin kutusunda 580w bi güç kaynağı yeter dio

test sistemide

9800gx2
    q6700
    4x1 gb ram
    2hdd
  • SWITCHING POWER SUPPLY ATX-450W gibi şeyler yazıyor. İnternette bunları aratmıştım. carouserm arakadaşın dediğine katıldığım için zati şüphelendim biraz. Diğer korktuğum tarafsa P4 3.2 var. O da bayağı çekiyor yanlış bilmiyorsam. O yüzden biraz araştırmaya giriştim bu konuda ama sonuç alamadım. İşlemcinin dışında da güçten götürecek birşey yok zaten. Yeni bir güç kaynağına da 100 ytl bayılmak gelmiyor içimden ne yalan söyleyeyim.
  • Bir soru daha soracaktım. Eğer bu kartı alıp takarsam ve güç kaynağımda yetersiz gelirse bizim yeni ekran kartına zarar gelirmi? Yoksa sadece ekrana görüntü gelmeyip bilgisayar çalışmama kısmındamı kalır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Güç kaynağı tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertmr

SWITCHING POWER SUPPLY ATX-450W gibi şeyler yazıyor. İnternette bunları aratmıştım. carouserm arakadaşın dediğine katıldığım için zati şüphelendim biraz. Diğer korktuğum tarafsa P4 3.2 var. O da bayağı çekiyor yanlış bilmiyorsam. O yüzden biraz araştırmaya giriştim bu konuda ama sonuç alamadım. İşlemcinin dışında da güçten götürecek birşey yok zaten. Yeni bir güç kaynağına da 100 ytl bayılmak gelmiyor içimden ne yalan söyleyeyim.

Üzerinde marka model dahi yazmayan psunun gerçek 450w olacağına ihtimal vermiyorum.Yeni bir güç kaynağı alıp cebinden para çıkması tabiki kimsenin hoşuna gitmez ama yarın bir gün psu uçarda diğer bileşenleride yakarsa cebinden çok daha fazlası çıkacaktır.

• Kesinlike sahte bir güç kaynağı elinizdeki
  • 100 değilde 50 ytl tarzı bir fiyata güç kaynağı bulunamazmı peki?
  • High Power 430w da iyidir
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd850287

50ytl'ye 9600GT çalıştırabilen güç kaynağı PCLabs'ta testleri mevcut ..
  • Çok teşekkürler, tam hedefi vuran bir cevaptı
  • recom 550W iyidir , elinizdeki ni de takıp kartı deniceksizniz baska yolu yok.diger bileşenler de yazılmalı ama
  • P4 3.2, 1GB Ram 667,Dvd RW, 1 Sata Harddisk Samsung onun dışında kayda değer pek bir donanım yok. Şu anki ekran kartım X300SE.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.