Şimdi Ara

8800gt soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus marka nvidia 8800gt ekran kartimin stok faniyla alakali bir problemim var. Bazen pc acilisinda dönmüyor, el yardimiyla döndürüyorum. sicaklik oyun esnasinda 100 dereceyi geciyor. Cok asiri, rahatsiz edici bir fan sesi geliyor. Fana yag doktum, termal macunu yeniledim ama sikintilar ayni sekilde devam ediyor. Kartin stok fanini ya da sogutucuyu komple degistirmek istiyorum ancak nerden edinebilirim bu parcalari? Ya da farkli bir sogutucu onerisine de acigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üst kapağı sökerek üzerine 80mm 2 tane fan takabilirsin metal plakalara doğru hava vericek şekilde @_bluescream_ hocam gtx ekran kartında böyle birşey yapmıştı biraz aydınlatabilir seni.Uç kutuları falan
  • Dostum ust kapak demissin de sanirim karti komple kaplayan koyu renk sogutmayi kastediyorsun. Benim stok sogutucu o tipten degil. Accelero s1 rev 2 alip uzerine 2 tane 120mm fan sabitlemeyi dusundum ama bulamadim piyasada o sogutucuyu. Sanirim titan twin turbo alicam. Fan blogunu cikartip 1 tane 120mm sabitleyebilirim uzerine. Boyle bir dusuncem var bilmem daha mi iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastık ne varsa sok, 2 tane 8cm fan tak tamamdır, benım konularımı ara gtx 285 ın resmını gorursun. Hadı kg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9800Gt var tek 12cmlik fan taktim gurultusude az oluyor benchte 65 bf3te 60oluyor stok sogutucuda benchte 75-80 bf3 65-70 oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla benim iki tane takasım var da kart donmasın önümüz kış
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    valla hocam dediğin gibi araştırdım ama sadece çantanın içindeyken çekilmiş bir resmini gördüm. benim aklımda ince uzun plastik klipslerle takmak fikri var. büyük ihtimalle sen de öyle yapmışsındır. işin ilginci halen stok fanla kullanırken dün akşamdan beri kartın sıcaklığında 20 derece düşüş oldu. şu an oyun içinde 78-80 arası bir sıcaklık var. beni üzmez ama yine de modifikasyon lazım. iki tane 12cm fanım var boşta duran. ikisini de taktıktan sonra iyi sonuç verir diye düşünüyorum. fan sesi rahatsız etmezse yola devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    7970-280x Bakır Arka Soğutucu
    10 yıl önce açıldı
    işlemci soğutucu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: geezers

Dostum ust kapak demissin de sanirim karti komple kaplayan koyu renk sogutmayi kastediyorsun. Benim stok sogutucu o tipten degil. Accelero s1 rev 2 alip uzerine 2 tane 120mm fan sabitlemeyi dusundum ama bulamadim piyasada o sogutucuyu. Sanirim titan twin turbo alicam. Fan blogunu cikartip 1 tane 120mm sabitleyebilirim uzerine. Boyle bir dusuncem var bilmem daha mi iyi olur

bu parçayı söküceksin üzerinden

8800gt soğutucu

ve bu resimde gördüğün metal plakalara vericek şekilde takıcaksın fanları

8800gt soğutucu

• 10 tl ye çok güzel soğutucular var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.