Şimdi Ara

8800GTS 320MB/640MB Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "Monitörün eğer 19'' den byükse 640MB şart "

arkadaşımız çok güzel belirtmiş, eğer 20-22" lcd kullanıyorsan bu cihazların doğal çözünürlüğü olan 1680*1050 yi kullanmak durumundasın görüntü kalitesinin bozulmaması için.
    bu durum oyun oynarkende geçerli.
    testlere (öellikle oblivion, bf2, company of heros) bakacak olursak 1280*1024 çözünürlükte oynandığı zaman iki kart arasında zerre kadar fark yok, ama çözünürlük arttığında bu oyunlarda performans farkı %40 lara varıyor. bu nedenle 20" üzeri monitör kullanan kesim kesinlikle 640 mb almalı bence.

ileride çıkacak dx10 oyunlarda ise ram miktarının oyun performansı üerinde ne kadar etkili olduğunu hep beraber göreceğiz, fakat gördüğüm videolardaki (crysis) görüntü kalitesinde yüksek fps'yi yakalayabilmek için ekran kartının yüksek miktarda ram ihtiyacı olacağını düşünüyorum.

şu anda iki kart arasında fiyat farkı yaklaşık 130 dolar+kdv civarında, tamam az bir miktar değil ama bir ekran kartına 290 dolar veren birisi eğer 20" üzeride bir monitöre de para yatırmışsa 420 dolar ekran kartına verebilir.

• Bende MSI 320 mb oc ve 20" wide var .Stalker da diger butun ayarlar fulldeyken texture detail%50 olduğu sürece her çözünürlükte performansı iyi.%100 texturede en fazla 1280*768 de iyi performans oluyor.cozunurlugu biraz arttırınca donuyor ekran mesela.Ram larim 1 gb isletim sistemim vista premium bundan dolayı da problem olabilir oyunda tabi ama sistem gereksinimleri yeterli gösteriyo.burda da 640 mb devreye giriyo dusunuyorum.STALKER cok sistem istiyor kabul ama crysis gibi daha gelismis dx10 oyunlari nasil calistiricak bu aletler anlamiyorum.
  • Gelecek için tabii ki 640 MB 8800 GTS.
  • maddiyat önemli ise 320mb önemli değil ise 640 mb bukadar
  • 320 oc editionlar hazır oc edilmiş geliyor.
    peki biz 640 aldığımızda kendimiz o 320 oc editionlardaki kadar oc yapabilir miyiz ki ? ve bunu nasıl yaparız ?
  • bence en iyisi sonbahara kadar beklemek,asıl DX10 oyunlar ozaman çıkacak
    fiyatları epey düşer ozaman
    ama yeni sistem toplayan biri 8800gts 320mb alsın,çünkü en iyi f/p onda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.