Şimdi Ara

8800GTS ALIRSAK HATA MI YAPMIŞ OLURUZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birisi Palitte sorun yok demis, Birisi Leadtek de sorun yok demis, Biriside Sparkle da sorun yok demis. Demekki millet yalandan agliyor benim kartim sorunlu diye.

Ne yapmaya calisiyorsunuz anlamiyorumki. Koskoca sitede sadece bir tane Leadtek sorunsuz cikti diye bütün leadteklerin sorunsuz oldugu kanısına nasıl vardiniz.

Bu alt-tab sorunu marka/bios/sürücü bagımsız bir sorundur. Kartlarin %99 ünda bu sorun vardir. Forumda kartinda sorun olmayipta bunu kanitlayabilen cok az kisi var.

O yüzden karti alirken sorunlu cikabilecegi ihtimalini göz önüne alarak alin lütfen. Burda yok su kart sorunsuz hayir o marka degil bu marka sorunsuzdur geyiklerine kesinlikle itimat etmeyiniz.

Son olarak sizin yerinizde olsam bir 10 gün daha beklerdim. Nvidia bu ayin ortasinda bu sorunu cözecegini söylemisti. Büyük bir ihtimallede cözecektir. Lütfen biraz daha sabredin.

• quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

Ya burda benim kartım sorunsuz diyen arkadaşlar, neden acana diğer konularda video koymuyorlar? Arkadaşım sorun marka model ayırt etmiyor, hepsinde var araştırabilirsin forumu. Benim kartım sorunsuz diyenlerin hiç biri video çekip koymadı, ben de 8800 sparkle kullanıorm bende sorun var ama bunu anlamak için bu konuda uzman birine sormam gerekti yani o kadar sinir bozucu bir hata değil. Oyun oynarken fark etmedim, ancak test sonuçlarına göre sorunlu olduğunu anladık.

sen bunu foruma yazmışmıydın?
  • Zaten bu kadar karışık bi durumda bizim karar werip kartı almamız 10 gün sürücek gibi görünüyo Eğer bütün markalar sorunluysa msi alalım bari hiç diilse orjinal COH umuz olur :D
  • dekker kardeşim sizin derdinizin aynısı bendede var aslında. hdd, dvd rw, kasa haricinde diğer parçaları değişecektim. orta-orta üstü seviyesinde bi makine yapayım dedim. bu işlerden hiç anlamam ama forum forum gezerken donanım profesörü oldum neredeyse.. e6750 işlemci, p35 gigabyte anakart, 1 gb 800 mhz bigboy ram ve ekran kartı olarakta msı 1950 pro (256mb-256bit) almaya karar verdim. sipariş için inventusla bağlantıya geçtim ve bu arada 450w tan aşağı powerim olmaması gerektiğini öğrendim 120 dolar+kdv de oradan kaçtı.. emme malesef 1950 pro distrübütöründe yokmuş onların telefonunu aldım adamlar kartı gözden çıkarmışlar galiba ki şiparişi varmı yokmu net bi cevap alamadım. inventus bana palit 8600 gt sonic önerdi ama bu kart benim istediğim seviyenin altında. ben cod2 yi online uçarak oynamak istiyorum bu kart buna yetmez diye düşündüğümden gözümü yarı karartmış 8800 gts ye doğru bakıyor vaziyetteyim. ama nalet kart çok para ve problemli. ne yapacağımı şaşırdım. ekran kartınıda başka yerden sipariş etmek istemiyorum inventus taksın denesin göndersin istiyorum. bakalım ne olacak. ne karar verirseniz yazında banada fikir versin

• bu arada bu donanımla ekran kartı olarak palit 8600 gt sonic le kaç fps alırım fikri olan varmı acaba.. call of duty 2 den .
  • walla bizde bekliyoruz ama sanırım alıcaz yaa sonuçta nvidia gibi büyük bi şirket boyle bi sorunu çözümsüz bırakmaz.
  • ya dehşet bişe şu 8800 hayvani bir görüntüsü var çok büyük yani vatanda sordum geçen hafta 550ytl gibi bir fiyatı vardı x1950pro yada 350çekti 1gb ramı aldım ordan 100e şimdi birtek 8800 kaldı o da artık seneye...
  • Kesinlikle sabredin ve Ekim in ortalarını bekleyin..

Bu kadar dayanmışken acelenin hiç anlamı yok..
  • dx 10 kart almayın diyosunuzda eninde sonunda vistaya dönücez oyunlar yavaş yavaş dx 10 geçiyor 2008 ilk çeyreğinde artık bunlardan baya göreceğiz. şimdii eskiye dönüp dx9 kart alamaya gerek yok ama arkadaslarda bir nevi haklı biraz daha sabret o zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Kesinlikle sabredin ve Ekim in ortalarını bekleyin..

Kesinlikle!
  • dostum bence hiç durma al ben asus 8800 ultra aldım cok memnunum öle alt+tab sorunu falanda yok. gerçekten cok kaliteli bir kart daha pc ne takmadan gücünü eminim hissedeceksin. ama dx10 kullanacam dersen sistemin iyi olması lazım en az 2 gb ram 500w power ve vista kaldıracak bi sistemin varsa al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Kesinlikle sabredin ve Ekim in ortalarını bekleyin..

ya tabiki sabredin şurda ne kaldı ama önemli olan gelecek kartların sorunsuz olması .tek dileğim bu valla.çünkü bende bekliyorum
  • 1024 DE OYNAYINCA ALT TAB SORUNU OLMUYORMUS MUS MUS

YA ARKADASLAR 350 400YTL PARA VERİCEK BU ADAM 1024 DE OYUNU BENİM 7600 DE OYNATIYOR ALLAHAŞKINA

AL Bİ HD2900XT BİRAZ DAHA PARA EKLEYİP
    RAHAT OL
  • Benimde aklımda soru işareti vardı kartı kurmadan hatta dedim gidip geri versemde 640mb lığını mı alsam diye ama dün kurdum kartı ve sitede yayınlanan beta driverlarıda kurdum dehşet!!!

TDU oynadım ve MOH Airborne saatlerce 1680 * 1050 de oynadım hemde tık demedi...
    Herkesin dediği ve sorun yaşadığı COH oyununu kurmadım ama grafiklerde ne bi bozulma oldu ne de bir takılma...

AA 4x AF 4x ayarları ile oynadım evet çok kastırmadım ama hiç tıklamadı... Çözünürlükte hiç de öle yabana atılır bir çöz. değil...

Gayet güzel alt tab sorununu da illa ki çözecekler mecburlar...

310$ a aldım ben MSI 8800gts 320 ve Sapphire hd 2900xt 470$ idi fiyatı ve bu rakamlara kdv dahil değil... Ne gerek var o kadar fazla fark vermeye? Yani ben 2900 de alabilirdim ama fazlasınla yeter bu kart...
  • 419usd msı ve powercolcorun 2900xt leri
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

419usd msı ve powercolcorun 2900xt leri

Sonuçta 150ytl fark var kdv ile birlikte neyse...
  • Arkadaşlar bu GTS'lere özgü bir olay değil öncelikle. Nvidia sorunu açıkladı zaten, ve en çok GTX'lerde gözüktüğünü de. Vista SP1 den önce yapacağı bir sürücüyle hatayı düzeltecek. Bazılarının sorunu 320 MB Ram'e bağladığını okudum. Yok öyle bir şey. Tamamen sürücülerdeki bir hesap hatası ile alakalı. 8800 şu anda fiyat/ performans olarak mükemmel ötesi bir kart. MSI sorunlu diyenler de var. 2 haftadır imzamdaki sistemi kullanıyorum ve Fraps'da bir kere bile FPS düşüşü yaşayıp alt tab yapmadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.