Şimdi Ara

8800GTS ALIRSAK HATA MI YAPMIŞ OLURUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi arkadaşım e6750 c2d işlemcisi için 8800gts 320mb ekran kartı almayı düşünüyo.Fakat forumlarda yaptığım araştırmalarda bu kartta alt + tab sorunu olduğunu öğrendim.ani fps düşüşleri oluyomuş.Nvidia eylül sorunun çözüleceğini söylemiş ama eylül bitio hala çözülmemiş.

Şimdi bi bu ekran kartına 500ytl werip sorunlu bi kart alırsak hatamı yapmış oluruz ? Bu arada arkadaşım oyunlarını 17" crt monitorde ve 1024*768 çöüzünürlükte oynuyo.Bunun fps ye katkısı ne kadar olur sizce?

8800Gts sahibleri yardımcı olurlarsa sevinirim.

• x1950xt alman bence yeterli, o kadar para vermek bence yanlış.
  • Bende ona öyle soyledim ama dx10 almakta ısrar ediyo :) bu kartı alırsak iyi mi ederiz kötü mü ederiz kestiremedim
  • Bana kalırsa o paraya yazık, dx10 ucuzlayınca alırsınız. Sanırım ekimden sonra fiyatlar aşağı inecek.
  • arkadaşının dx10 u görmesi için vista işletim sistemini kullanması lazım, iyi vista için de 2gb ram lazım.
    Sürekli xp kullanacak olan birisinin dx10 ekran kartını alması mantıklı değil sanırsam
  • Şu alt + tab sorunu olmasa hemen gidip alcaz da almadan önce şu sorunu iyice bi araştıralım dedik.Acaba 17" crt monitor ve 1024*768 çözünürlükte bu kart bize fps sorunu çıkarır mı.Bide 1950xt sanırım stoklarda kalmamış bi mavi bilgisayarda gördüm oda 450ytl demiş :)
  • Vatanda 300YTL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leadtek ve sparkle da sorun yok 17" monitör kullanıyorsa 8800gts alınabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Vatanda 300YTL

vatana baktım ama orda stoklarda X olarak görünüyo sadece resmi wr kartın :D

@BLAZEX! hocam peki sizce leadtek mi daha iyi yoksa sparkle mi.Bide bu 2 markada sorun olmadığı kesin mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekker

Şu alt + tab sorunu olmasa hemen gidip alcaz da almadan önce şu sorunu iyice bi araştıralım dedik.Acaba 17" crt monitor ve 1024*768 çözünürlükte bu kart bize fps sorunu çıkarır mı.Bide 1950xt sanırım stoklarda kalmamış bi mavi bilgisayarda gördüm oda 450ytl demiş :)

8800gts 320 mb 1280x1024 çözünürlükte baz oyunlarda alt-tab sorununa takılabiliyor üst çözünürlüklerde ise bazı oyunlarda 320mb yetersizliğinden ciddi performans kayıpları yaşıyabiliyor 1024x768 ve 1280x1024 te alt-tab sorununa rağmen performans/fiyat lideri kart bu arada 1024x768 de video bellek ihtiyacı daha az olacağından alt-tab sorununun görülme olasılığı daha düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 12 Eylül 2007; 16:49:23 >
  • 300-350 verdikten sonra 8800 alınmalı bence elbet çözülecektir alt-tab sorunu
  • iyide 1 sene sonra dx10 grafiklerini görmek isteyince napacak bu vatandaş.. x1950xt gibi bir kart çöpe.. kim bilir kaç para eder ozaman ..

8800gts alman yerindedir... şuan outrmayan dx10 da bile performasları iyi .. oc kapasiteleride iyi birazdaha eklenerek hatta 640mb olanından da alınabilir

benim palit dede alt-tap sorunu yok bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Eylül 2007; 16:54:02 >
  • Bu kullanıcıya bağlı bir seçim, dx10 istiyorsa elbette 8800. 500YTL bence yüksek bir rakam, tabi bu fiyata alacaksa.
  • 8800Gts lerin 640mb larına baktım ama o kartlar pahalı yani onları alamam.Peki siz 8800gts de hangi markayı önerirsiniz.MSI ın kartlarının %99 unda sorun warmış.Asus u bilmioyrum araştırmadım.Yardımcı olursanız seviniriz.Bide şu vista konusuna bi açıklık getirelim arkadaş xp kullanıyo yani dx10 xp de fps düşüşü mü oluyo ? Walla bütün sistem bitti bi tek bu kaldı :)
  • quote:

Şu alt + tab sorunu olmasa hemen gidip alcaz da almadan önce şu sorunu iyice bi araştıralım dedik.Acaba 17" crt monitor ve 1024*768 çözünürlükte bu kart bize fps sorunu çıkarır mı.Bide 1950xt sanırım stoklarda kalmamış bi mavi bilgisayarda gördüm oda 450ytl demiş :)

kartta alt-tab sorunu olsa bile 1024x768'de bir problem yaşamazsınız.eğer bir problem yaşarsanızda aldığınız yere götürür deiğiştirir yada para iadesi
    alırsınız.
  • quote:

8800Gts lerin 640mb larına baktım ama o kartlar pahalı yani onları alamam.Peki siz 8800gts de hangi markayı önerirsiniz.MSI ın kartlarının %99 unda sorun warmış.Asus u bilmioyrum araştırmadım.Yardımcı olursanız seviniriz.Bide şu vista konusuna bi açıklık getirelim arkadaş xp kullanıyo yani dx10 xp de fps düşüşü mü oluyo ? Walla bütün sistem bitti bi tek bu kaldı :)

palit alabilirsen al pek sorun çıktı diyeni görmedim bu markada.. xfx ve msı lar oc li geliyor ama..
  • Bana kalırsa sparkle
  • @evohan yaa o/c lu gelmesi sorun diil olmadı biz kendimizde yaparız o/c

@fatiharikan dostum vatana baktın mı X olarak görünüyo dimi :)
  • alt-tab işinin çözülmesini beklemek en mantıklısı olur galiba
  • quote:

@evohan yaa o/c lu gelmesi sorun diil olmadı biz kendimizde yaparız o/c

@fatiharikan dostum vatana baktın mı X olarak görünüyo dimi :)

Haklısın yokmuş, araştırmak lazım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.