Şimdi Ara

887 TL GM 8 (Google Android ONE/Saf And.) Snpdrgn 435/13Mp-13Mp/3GB/32GB/5.7(720x1440 HD+) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bitmiş Yetişemedim Diğer sitelerde de en düşük 905
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

927 liraya satın aldım annem için 2gün önce, 70tl girdi ama yapacak bir şey yok artık
    Memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Memnun musunuz?

Alıntıları Göster
    annem kullandığı için yorum yapamayacağım ama gördüğüm kadarıyla şarjı iyi gidiyor donma kasma yok facebook/instagram/youtube kullanır annem bir sorun yaşamadı şimdiye kadar.
    Merak edip bir kamerasına baktım biraz fazla renkli çekiyor pek iyi değil arka kamerası ama idare eder
  • Dedem için almıştım 1 ay once. Telefon gayet güzel suanlik bir sıkıntısı falan yok. Sürekli güncelleme geliyor. Dedeme göre kötü yanı toplu sms gönderme programları çalışmıyor :) Android 9 olduğu için olabilir.

• GM 5 plus kullanıcısıydım. Önce ekran yanması oluştu ardından şarj soketi arızası verdi. Yapılması için servise verdim. Şarj soketini yapıp geri verdiler ekranı sordum, kenarlarında çizik olduğu için cihaz yere düşmüş bu nedenle ekranı yanmış dediler. Soketi neden yaptınız, yere düştüğü için bozulmuştur dedim. Müşteri memnuniyeti adına soket değiştirildi dedi çalışan.
    Bu olaydan sonrada kronik çerçeve arızası verdi (çerçeve parça parça dökülüyordu.) Ardından güncelleme ekranında kaldı aşırı ısınıp kapandı bir daha da açılmadı.

Garantisi yok diye alın en azından bozuldu mu kenara atabilecekler alsın. Boş yere para verip dert sahibi olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Gm 5plus 2sene kullandim anam agladi daha gm hayatta almam.
    Neydi o faciaaaa yaaa, aklıma geldikçe kendimden utanıyorum,forumun gazına gelip almıştım.allah bir daha GM ye muhtaç birakacak kadar düşürmesin diye dua ederim hep

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    valla sunu anladım cıhaz cıkdıkdan 6ay sonra fılan almak lazım ılk 6ay forumda her sey ıyı gorunurkurken aldım bende fıyatı da iyiydi ama 6 ay sonra hem forumda hem bende sorunlar basladı once pil gitti sonra cıtalar kırıldı vs vs garanti bitti pil bozuldu dırek elden cıkardım neredeyse 3 ayda bir pil degisdiremem ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

valla sunu anladım cıhaz cıkdıkdan 6ay sonra fılan almak lazım ılk 6ay forumda her sey ıyı gorunurkurken aldım bende fıyatı da iyiydi ama 6 ay sonra hem forumda hem bende sorunlar basladı once pil gitti sonra cıtalar kırıldı vs vs garanti bitti pil bozuldu dırek elden cıkardım neredeyse 3 ayda bir pil degisdiremem ya
    Oda değil,merdiven altı markalardan uzak durucaksin
    Gm,vestel,reeder bilmem ne bunlara para vericegne, aynı paranın karşılığı doğru düzgün bir marka alıcaksın,bu kadar basit.2 senedir xiaomi mi6 kullanıyorum,1500 TL'ye aldım.her kuruşu helali hoş olsun.3000 TL'de vermiş olsaydım hakederdi.telefon kullanıyorum artık yaaaa, varmı ötesi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.