Turkcell hattıma bilgim dışında işlem yapılması
Faturasız Turkcell hattımı kullanmaktayım.Ancak, 3.10.2024 tarihinde Turkcell mobil uygulamasına girdiğimde hattımın bilgim dışında faturalıya geçirildiğini gördüm. Bu işlem tamamen bana ait değil.
Bugün müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede, hattımın 30.09.2024 tarihinde müşteri hizmetleri aracılığıyla faturalıya geçirildiği ve aynı gün bir bayiden paket değişikliği yapıldığını öğrendim. Bu işlemlerin hiçbiri benim onayım ya da bilgim dahilinde gerçekleşmemiştir. Ayrıca bu süreçle ilgili herhangi bir bilgilendirme SMS’i de tarafıma iletilmemiştir.
Son derece ciddi ve dolandırıcılığa işaret eden bir durum.Bir başkasının neden benim adıma müşteri hizmetlerini arayıp faturalıya geçmesi sonra bayiden faturalı paket seçmesi anlamış değilim.
Bayi bilgilerini talep ettiğimde ise tarafıma bu bilgi verilmemiştir.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
trendyoldan aldığım telefonun imei kaydı olmaması
Merhaba arkadaşlar 2021 şubat ayında trendyol üzerinden aldığım Xiaomi redmi note 9 model telefona dün bir mesaj geldi. Telefonunuz kayıt dışı olduğu tespit edilmiştir diye. Trendyol üzerinden satıcıdan fatura istedim bana fatura değil garanti için kargo kodu gönderdi. Sizce göndermeli miyim telefonu?
Hatalı fiyat trendyol Ebrar bilg. (BİTTİ)
physics dersinden kaldım seneye ders yok
|
30 tl ye kadar kulaklık tavsiye
|
bangood adres
|
ankaralı Namık intihar etmiş
|
girne amerikan üniversitesi
|
zeka sorusu (kız sordu bulamadım) hala bulan çıkmadı
|
silinsin
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 841
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 35.161 (Bu ay: 373)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 454 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic