Şimdi Ara

89 Level Köy (479 elmas dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunu uzun zamandır oynamıyorum. Çok kolay bir şekilde yağmalanmasın diye şeklini değiştirip çıkmıştım. Böyle bir başlığa denk gelince değerlendirmek istedim. Fiyat hakkında, forumdaki diğer ilanlarla karşılatırdığımda 100TL'nin altında gitmez gibi düşünüyorum. İlgilenen İzmir'li arkadaşlara duyurulur
    Yorumlardan sonra 250TL altında gitmez diyorum
     89 Level Köy (479 elmas dahil) 89 Level Köy (479 elmas dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeyNeL -- 27 Ocak 2014; 21:04:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 tl az değil mi?
  • Bilmem. Az mı? Ne kadara gidiyor ki bu ayardaki köyler?

• 400 500 belki dahada fazla

Daha azda olabilir bilmiyorum ama birkere globalda biri 90 seviye köy için 2000 lira teklif etmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [TR]-Lion -- 30 Aralık 2013; 22:12:19 >
  • bazı arkadaşlar köye 400 lira masraf ediyorlar tabi o da elmas alarak oluyor.genellikle fiyatı harcadığı paraya göre belirliyor gördüklerim.Siz de köye çok fazla para harcamamışsanız 200 lira ederi var çünkü 100 liraya dandik köy verenleride gördüm
  • yeni gördüm okcu 6 gozukuyor buyuk ıhtımal dev barbar ve goblinde 6 sizde 200 lira minumum verilir diyelim :)
  • rahat bir şekilde 400 - 500 gibi satarsın.650 TL gibi çıkar ilana baktın ilgilenen yok düşür.en az 450 - 500 eder ona göre davran.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    129 lvl th 10 :) Uygun fiyat.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu köyler gerçekten satılabiliyomu? 100-200 neysede 650tl-1000tl'ye gidiyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 1 Ocak 2014; 0:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewtrolar14

rahat bir şekilde 400 - 500 gibi satarsın.650 TL gibi çıkar ilana baktın ilgilenen yok düşür.en az 450 - 500 eder ona göre davran.

duvarlar dolayısıyla max 450 eder bu köy.
  • Fiyat güncellendi.

• aga eğer satılırsa game centerimi veriyoruz nasıl oluyor satış ? yoksa appstore adını falanmı veriyoruz nasıl el değiştiriyor yani ?
  • açıkçası bende çok iyi bilmiyorum transfer işlemini ancak yapan kişilerin yorumlarına baktığımda GC hesabını verdikleri anlaşılıyor.
  • ZeyNeL kullanıcısına yanıt
    transfer edersınız mesela 300 e sattınız .150 lirasını önce alırsınız daha sonra koyu attıktan sonra da 150 lirayı alırsınız.Köy alırken de oyle 150 tl gonderırsınız koyu atar adam 150 yı de attıktan sonra gonderırsıniz.taşıma ısı basıt game centerı vermeye gerek yok mesela sızde de game center var karsı taraf sıze oyun ıcınden link a device a eskı cıhaz dıye tıklayınca gordugu kodu sıze gonderır sızde o kodu koyunuzde link a device yeni cihaz deyip girersiniz ve köy sizin game center'a taşınır.
  • bahsettiğiniz aktarım şekli ios cihazlardan android cihazlara aktarım yaparken geçerli bir durum.
    iki ios cihazında (iphone-ipad vs) bu işlem yapılamıyor. GC hesabını devretmekten başka seçenek varsa da ben bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.