Şimdi Ara

89 LV Alexander da Glavie 85+11 Li tkas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 89 lvlLik glavie charımı takas edecegim güsel bi charla yani dişe diş +11 glavie moon +5 setler +5 ful blue +6 da war ful farm şart elinde +7 setleri +5 char saglam temiz bi charla olabilir ciddi olanlar Pm atsın siz ileti yazın ben eklerim msn ye ss koymagı bilmiom yapmaya calıstım olmadı msn atarım ss

• Senin yatacak yerin var mı bu dunyada adam sana guvendi verdi itemleri bak diye senin yaptıgının kelime karsılıgı yok. Korktun takas diyosun dimi simdi insansan geri verirsin o itemleri osmana. HERKESE SOYLUYORUM BU ADAM USTUNDE GORDUGUNUZ TUM İTEMLERİ CALMISTIR BU ACC Yİ ALAN ARKADAS 1000 LERCE LAF YEMEYİDE GOZE ALSIN ONA GORE ALSIN TAKAS ETSİN
  • Sahtekâr.
  • Not: 25 yasındayım daha 1 kere kufur etmedim birsuru coluk cocugun tahrikine ragmen ama sunu unutmayın bu adamın hırsız oldugunu bile bile bu charı alanda benim gozumde en az onun kadar hırsızdır hakettigi muameliyi de gorur
  • quote:

Orjinalden alıntı: takaslıkchar

arkadaşlar 89 lvlLik glavie charımı takas edecegim güsel bi charla yani dişe diş +11 glavie moon +5 setler +5 ful blue +6 da war ful farm şart elinde +7 setleri +5 char saglam temiz bi charla olabilir ciddi olanlar Pm atsın siz ileti yazın ben eklerim msn ye ss koymagı bilmiom yapmaya calıstım olmadı msn atarım ss

yalan atılırda bu kadarda olmaz
  • ya abisi bi sus be hemende öle
  • ne icin susuyum senin gibi HIRSIZLAR prim yapsın diyemi!!!!!!!!!!!
  • Bugun yeni ogrendimki sadece itemleri calmamıs bu charıda baska bir arkadastan calmıs:yani bu adam tam anlamıyla NİTELİKLİ BİR HIRSIZDIR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.