Şimdi Ara

890GX anakartlar incelemesi GA-890GPA-UD3H vs AMD 890GX + SB850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar LEGIT REVIEWS'un yaptıgı bir karsılastırma
    Kendimce biraz çeviri yapıp paylaşmak istedim...

1. 3DMark Vantage (Entry) & PCMark Vantage Benchmark sonucları:

ASUS ve Gigabyte 890GX anakartları yakın olmasına karşın; Gigabyte 890GPA-UD3H ortalamada daha iyi sonuclar aldı ve her testte başı çekti...

2. SATA3 & USB3 performansı:

Gigabyte 890GPA-UD3H anakartı şu ana kadar yaptığımız testlerde sağlam SATA3 6Gbps (SB850) ve USB 3.0 (NEC) performansı sergilemiştir...

3. CPU Hızaşırtma becerisi:

Gigabyte 890GPA-UD3H anakartı AMD Overdrive 3.1'lı AMD PhenomII X4 965 ile 4.2GHz gibi en yuksek cekirdek hızına ulaşabiliyor ve bunu sadece $139'lık bir anakartla yapıyor...

4. Hafıza Bantgenişliği:

Gigabyte 890GPA-UDH3 anakartı 1600MHz DDR3 4GB ram ile ASUS M4A89GTD Pro/USB3'ten aynı RAM zamanlamalarıyla az da olsa daha hızlı gözüküyor. 2 Anakartta kabaca 12.5GB/s Bantgenişliğine sahip ki bu oldukça etkileyici...

Anlasilan Gigabyte bir adım onde ...

Daha detaylı bilgi için:http://www.legitreviews.com/article/1236/1/

• paylasim icin tessekkurler ama ilgili anakartlarin cok ciddi ozellikleri var... Asus'un ozellikleri (de), gigabyte gibi acilirsa, ki acilmamis oldugunu gorebiliyorum, Asus one gececektir...

IH Flow Control? 2xLCK Clock Mode? Gaged, Ungaged? ve VC1 Traffic Control?
    bunlarin bir detayi var mi? Cunku bildigim kadari ile Gigabyte cok manuel bir kart. Asus'da bu ozellikler varsa Asus her zaman one cikar...
  • Arkadaşlar Sata-III portlarının geriye dönük uyumluluğu var mı, yani Sata II uyumlu hard disk takma imkanımız yok mudur? 890 chipsetli anakart almayı düşünüyorum ancak elimde Caviar Black var Sata II. Tekrardan Sata 3 uyumlu bir hdd almam mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renklem

Arkadaşlar Sata-III portlarının geriye dönük uyumluluğu var mı, yani Sata II uyumlu hard disk takma imkanımız yok mudur? 890 chipsetli anakart almayı düşünüyorum ancak elimde Caviar Black var Sata II. Tekrardan Sata 3 uyumlu bir hdd almam mı gerekiyor?

sata 3 portuna sata 2 hdd takılıyor hocam sorunsuz kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

quote:

Arkadaşlar Sata-III portlarının geriye dönük uyumluluğu var mı, yani Sata II uyumlu hard disk takma imkanımız yok mudur? 890 chipsetli anakart almayı düşünüyorum ancak elimde Caviar Black var Sata II. Tekrardan Sata 3 uyumlu bir hdd almam mı gerekiyor?

teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

quote:

teşekkürler

Zaten ilginc olanda bu madem sata 3 e sata 2 ler , USB 3 de USB 2 ler takilabiliyor o zaman neden bordun tamamini SATA 3 ve USB 3 koymuyorlarda yarisi 3 yarisi 2 oluyor?

• "Zaten ilginc olanda bu madem sata 3 e sata 2 ler , USB 3 de USB 2 ler takilabiliyor o zaman neden bordun tamamini SATA 3 ve USB 3 koymuyorlarda yarisi 3 yarisi 2 oluyor?"

hem maliyet hemde satış stratejisi.Firma bir üst modelde tamamiyle usb 3.0 yada sata 3 kullanabilir böylece,aslında insanı biraz keriz yerine koymada denebilir
  • vatan bilgisayara gelmiş. fiyatıda fena değil.

6 taksit 253 tl

GIGABYTE 890GPA-UD3H
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3on

vatan bilgisayara gelmiş. fiyatıda fena değil.

6 taksit 253 tl

GIGABYTE 890GPA-UD3H

gayet hoş duruyor, alınası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.