Şimdi Ara

8gb limitsiz 39tl (telekom neyapıyor böyle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senelik üyeliğimiz var 1024 sınırsızda buyrun gelin modem verelim kampanya girin dediler 2 sene üyeliğimiz olduğu için tamam dedik, sen kalk bizi "net 4" pakte geçir okadarda söyledim "1 limtsiz" olacak diye.. anlaşmaya bakıyorum "net 4" gözüküyor halen diyorki bilgisayarda o limitsiz gözükür... iyi dedik baktım halen hız yüksek yani 600-700 le falan down yapıyor...
    gittim bakın dedim böyle böyle eminmisizi 1024 de olduğuma evet diyor hızlı diyorum olusun bişe olmaz diyor , neyse dedim yani kendimi tutamıycam zaten bağırdık çağırdık bir ton ... aradım müşteri hizmetlerini sordum"net 4" paket gözüküyor diyolar

neyse bir hışımla döndüm telekoma , diyorki seni yannışlıkla geçirmişim buraya ama farketmez her ay düşümünü yapacaz sen gene 39 ödeyecen 6 ay boyunca ve 8gb hızında kullanacan ... iyi dedim nediyim ama içimde rahat değil açıkcası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luke_skywalker -- 5 Ocak 2010; 16:06:28 >

• dua et bı kıllık cıkartmasınlarda 6 ay boyunca 8mbıtı gonlunce kullanırsın
    keske 8 mbıtı 39 lıraya verseler gercekten
  • 1024 bağlantıları bitirmeye çalışıyor olsa gerek TTnet bu yanlışlık değil bilerek yapılıyor. Daha öncede bu sorun aynı şekilde yazılmıştı.
  • içim rahat değil aslında ama baya garanti verdiler tanıdıklar var zaten orda modemi geri almayalım dedi hiç gerek yok dedi nebiliyim kabul ettim işte

quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

1024 bağlantıları bitirmeye çalışıyor olsa gerek TTnet bu yanlışlık değil bilerek yapılıyor. Daha öncede bu sorun aynı şekilde yazılmıştı.

6 ay sonunda 1024 e dönermi diye hiç sormadım aslında ama o şekilde ayarladı zaten hattım sınırsız olarak işleme konulcakmış 6 ay sonunda ne olur pek fikrim yok açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luke_skywalker -- 5 Ocak 2010; 16:15:19 >
  • sanırım superonlıneın botaş ıhalesınden sonra 8 mbıtı 39 lıraya verme ıhtımallerıde var cunkı musterı kaybedıyorlar
  • öyel bişey olursa tüm inernet ağı çoker türkiyede böyle altyapı kalmadı artık hiç bir yerde

- bu arada nediyonuzu bir yamuk çıkarmı acaba ?
  • Bence sen hala ısrar et.Seni paketine geçirsinler.Şuan elinde yasal haklarda bulunuyor.Fatura gelince 8Mbit faturası gelirse hiçbirşey yapamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kararsız kaldım ya , ama ısrara ettmi aslında da ikna etti beni :) zaten muhabbetimiz olan insanalr bir yamuk yapmazlarda onların elinde olmayan bir gelişme çıkar diye tedirgin oldum
  • mutlaka bir an önce kendi paketine geç ay sonunda eline NET4 paketi faturası gelince birşey yapamazsın, telekom bunu bilerek yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

mutlaka bir an önce kendi paketine geç ay sonunda eline NET4 paketi faturası gelince birşey yapamazsın, telekom bunu bilerek yapıyor

doğruu
  • arkadaşım bu dediğin kamyanyadan kimler yararlanabiliyor ? 4 senedir 4gb 1 mbps sınırlı neti kullanıyorum. sözleşmem bitti. şimdi tekrardan sözleşme yapsam bana modem + 1mbps sınırsız interneti 39'a mı verecekler? ( gerçi sana 8 vermişler ama o herkese kısmet olmaz. )
  • 1024 ortadan kaldırmaya çalışıyorlar :)
  • faturayı kendi düzenleyecekmiş arkadaşlar bu konuda ordakilerden tahaüt aldım aslında , çok ısrar etti modemi gerei almak istemiyodu sanki birazda bunun için yaptı gibi geldi bana

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

arkadaşım bu dediğin kamyanyadan kimler yararlanabiliyor ? 4 senedir 4gb 1 mbps sınırlı neti kullanıyorum. sözleşmem bitti. şimdi tekrardan sözleşme yapsam bana modem + 1mbps sınırsız interneti 39'a mı verecekler? ( gerçi sana 8 vermişler ama o herkese kısmet olmaz. )

yok dostum normalde benim kampanya ki sende geçersen öyle olur sanırım , 6 ay 35 lira 1gb sınırsız olacaktı , ama beni yannışlıkla net 4 pakte geçirmiş modemide verdi öyle olunca geri dönmenize gerek yok dedi işte ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luke_skywalker -- 6 Ocak 2010; 13:46:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.