Bildirim
8gb sony memory stick pro hg-duo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet oluyor arkadaşım.. -
orjinal değil gibi geldi bana ama emin değilim. çünkü 8gb orjinal sonyler 150nin altında değil. bence sahte o yüzden. ayrıca o kartın logosu daha farklı değil mi? -
125tl ye orjinal 8gb mark2 kartlar bile mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 15 Şubat 2009; 19:02:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
125tl ye orjinal 8gb mark2 kartlar bile mevcut
yani olabilir evet ama 38ytl yede vermez orjinal 8'i -
Arkadasım fake o fake gerçek değil.sen bi o adamın adresini versene bana ben derim ; ne yapıyorsunuz , insanları kandırmayınız... bunun için istiyorum adresi ver bana adresi ver. -
heralde orijinal değil 38 ytl 8 gb kart ama ben alırım.1 seneden fazla oldu çakma 2 gb kart kullanıyorum tek sorun pc'den birşey atarken çok yavaş yüklüyor onun dışında oyunlarda hiçbir problem yok.istanbul avrupa yakasında varsa bildiğiniz bu fiyata satan yer söyleyin ben de alacam -
-
linke baktım. ben bişey diyeyim. adam hiçbir yerde orjinal diye belirtmemiş. zaten fiyattanda anlaşılıyo. kesin çakma. bi arkadaşta link istemiş kızmak için ama satanın suçu yokki zaten orj. dememiş -
satici saglam gibi duruyo %90 nin ustunde memnuniyet var .
bu arada psp lerde cakma ile orjinal arasinda pek fark bence psp aldigimda 4gb cakma kart aldim alirken denedim problem yoktu . halada kullaniyorum sorunsuz . 8 lik almayi bende dusunmuyor degilim acikcasi ama hafizayi arttirdigimizda ne olur bilemiyorum buna bagli olarak performans dusuklugu falan yasarmiyiz
bide bizim aletler kaca kadar destekliyor acaba bilgisi olan varmi -
8gb lerde 5gb ustu sorun yasaniyor.o fiyata o ms orj olamaz.dikkat edin -
psp şuan 16gb a akadar destekliyor diye biliyorum ben, sony 32gb lıkta çıkarsa destek verecektir yine, çakma orjinal meselesine gelince, bende çakma 4gb kullanıyorum, ayrıyetten orjinal 1gb ve 512mb lık kartlarım var, oyunlarda pek fark göremedim, sadece oyun kopyalamada çok fark var, orjinalin yazım hızı gerçekten çok iyi, çakmalar yavaş yazıyor okadar, tabii okumasıda hızlı orjinallerin ama, çok farkedilmiyo oyunlarda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X