Şimdi Ara

8k sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba oyun oynayan biri değilim en fazla online oyunlarda(valorant,cs,dota vs) 1 2 el atar çıkarım. İş için işlemci ve ram odaklı olan özellikle ramlerin kaliteli olması gerekiyor çünkü aynı anda chrome sekmeleri,arka planda çalışan programlar vs açık olacak. Monitörüm var ama 2. bir monitör bağlamayı düşünüyorum buna yönelik bir sistem önerisinde bulunabilir misiniz? ek olarak yardımı dokunacaksa, elimde sıfır 550 veya 600 watt(tam hatırlamıyorum şuan) psu var bütçem 8k tabi toplam tutar 8k olmazsa çok sevinirim

• İşinizin özelliği nedir? grafik tasarım veya render tarzı bir şey mi? Eğer değilse 8k ya çıkmanıza gerek yok. güzel bir anakart, 32gb ram ve samsung ssd ile işi bitirirsiniz. psu nuz gayet yeterli. Ha eğer render ile uğraşacaksanız o zaman işlemcinin iyi olması gerekir.

• lordposeidon L kullanıcısına yanıt

hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim .Render almıyorum web yazılımı,java uygulamaları ve küçük çapta veri analizi yapıyorum.Veri analizini pek dikkate almanıza gerek yok daha çok hobi olarak uğraştığım için büyük veriler kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenon -- 2 Ekim 2021; 15:32:29 >
  • sinerji.gen.tr
    Sinerji Caspian APU Ryzen 3 2200G 16GB 240GB NVMe M.2 SSD
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-caspian-apu-ryzen-3-2200g-16gb-240gb-nvme-m2-ssd-p-37334

Bu sistem üzerinden başlayıp, işlemciyi 3350G ve ek olarak 16gb ram daha aldığınızda ve ssd yi de 500gb bandında seçerseniz yaklaşık 5bin tl civarına gelir işinizi de görürsünüz bahsettiğiniz oyunlarıda sıkıntısız oynarsınız.

Veya bi tık üstü işlemci şu olabilir ;

sinerji.gen.tr
    Sinerji Newgen APU Ryzen 5 5600G 16GB 500GB NVMe M.2 SSD
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-newgen-apu-ryzen-5-5600g-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-p-40321

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordposeidon -- 2 Ekim 2021; 15:52:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15k hazır sistem önerisi
    5 ay önce açıldı
    10K'ya Monitör tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.