Uzun süredir sistem toplamadığımdan konuya çok uzak kaldım. 40k civarı rtx 3070li bir sistem toplamak istiyorum. İhtiyacım olan parçalar İşlemci + Soğutucu Anakart Ram Kasa PSU Inventustan şöyle birşey topladım ancak işlemci ve anakart konusunda hiç emin değilim. |
40k Civarı Yeni Sistem Tavsiyesi
-
-
MSI PRO Z790-P WIFI DDR4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart
Ya da,
ASUS PRIME Z790-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart
İşlemci olarak, 13.Nesil
Intel i7-13700KF On Altı Çekirdek 3.4 GHz İşlemci
-
"şu olsun bu olsun, azıcık ondan da koy" kısmına takılma, ne için kullanılacak? çözünürlük ne? oyunsa ne tür oyunlar?
-
2k monitörüm var. Genelde path of exile oynuyorum ama stalker 2 çıkınca denemeden olmaz. 3070 şuan fazla olabilir ancak almışken düzgün birşey olsun istiyorum mevcutta 970 kullanıyorum
-
Maalesef, yanlış parçalar seçmişsiniz,iinventustan Güzel parçalar ile, bi makina hazırlıyayım size,yine inventus tan. Başınız ağrımaz.
-
35000 tl ye yazdığınız işlemciden epey daha güçlü ,son nesil, ryzen 7600x işlemci. DDR5 son nesil ramler,sıvı soğutma. Ve modüler çok kalite bi power. Ramleri çift kullanın . Daha performanslı olur.E.kartı indirimi son saatler.
Resme tıklayın,netleşir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 1 Ocak 2023; 17:8:55 > -
Anakart ve ramler pahalı olmasına rağmen 7600x fiyatı çok uygun geldi. İleride güncelleme imkanı da olabilir gibi.
Ayrıca mevcut PC artık hiç açılmıyor acil karar verip sistem toplamam gerekiyor. Inventus yerine vatanbilgisayardan toplamama yardımcı olabilecek var mı mobilden iyice zor oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye,zor.
-
Vatanın sitesinde işlemci, anakart ve ram seçtikten sonra uyumlu ekran kartı çıkmıyor.
İzmir'de olduğum için vatandan elden almak istiyorum. Inventus kargo işine hem süre hem sağlamlık açısından güvenemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inventusa güvenmemek,çok beyhude bi olay.
Adamlar ve site sahipleri,güven üzerine kurulu.Kargolamaları da ,muazzam.
-
-
n11'den toplasan daha ucuza gelecek.
-
Sistemi 2 gün önce inventustan sipariş verdim. Bugün ekran kartına %18 indirim gelmiş. Kargoya verilmediğinden kendilerini aradım siparişi iptal vs yapmadan farkla ilgili birşey yapabilirler mi diye. 2dk içinde kontrol edip iade yapabileceklerini söylediler ve aynı gün içinde hesabıma iade yapıldı. Bugün kargoya vereceklermiş. Kargoda da sıkıntı çıkmazsa çok memnun kaldım. Tavsiyeniz için teşekkürler
-
İşte bu. İnventusun güzelliği. Tavsiyem işe yaradığı içinde ,ben de memnun kaldım bu arada.
Meraklanmayın,kargolamada da sorun olmaz. Makinanız elinize ulaşınca da haber veririsiniz.
-
Dün kargo ulaştı hiçbir sıkıntı yok çok iyi paketlemişler. Montajıda çok düzgün yapmışlar ürün kutuları bile açılmamış gibi.
Son dakika indirimde görünce aşağıdaki ssdyi ilave etmiştim bide temiz formatla ghost spectre modlu windows kurunca sistem uçuyor
inventusPNY XLR8 CS3140 1TB SSD M280CS3140-1TB-RB 7500-5650MB/s M.2 2280 NVMe Gen3x4 SSD sabitdisk - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11946 -
Makina ,makina değil, uranüs mekiği gibi oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X