Daha önce 8mbit 15 gb tarifesinde 740kb kadar download yapıyordum. Bu ay sınırsız 8mbit 99tl olan'a geçtim. Modemin arayüzünde 5900 civarı download , 800 civarıda upload yazıyor. Hat zayıflaması 30db buarada.
Arıza kaydı bıraktım. Uzaklık fazla olduğu için 8mbit alamayacağımı söyledi telefondaki şahıs. Daha önce 49 tl öderken 8000 civarı alırken şuan sınırsıza geçtiğim halde niye alamıyorum dedim.
Sonuçta ev aynı, kablo aynı, modem aynı. Ne değiştide bu hızı alamıyorum dedim. Modemde hızım 8000/1024 gözükmesi lazım dediğim zaman, bizden o hızda çıkıyor ama size ulaşırken düşüyor dedi.
Az kaldı kıracam modemi atacam camdan. Bir işide doğru düzgün yapamıyorlar ama para almaya gelince canavar kesiliyorlar.
TTnet'e burdan
internet üzerinden birde tarife değişmeyi dene dostum
olmadı tarifeyi aşağı çek.
Gerek internet üzerinden gerekse müşteri hizmetleri kanalıyla tarifemi değiştirmediler. 1 ay geçmesi lazımmış. Dedim veremediğiniz hızın niye parasını alıyorsunuz. Düşürün hızımı dedim ama Erenköy telekoma gidip probleminizi anlatın dediler. Müşteri hizmetleri ne iş yapıyorsa acaba.
quote:
Orjinalden alıntı: seiko1
Gerek internet üzerinden gerekse müşteri hizmetleri kanalıyla tarifemi değiştirmediler. 1 ay geçmesi lazımmış. Dedim veremediğiniz hızın niye parasını alıyorsunuz. Düşürün hızımı dedim ama Erenköy telekoma gidip probleminizi anlatın dediler. Müşteri hizmetleri ne iş yapıyorsa acaba.
dostum müşteri hizmetleri tam tırıvırı
911'i arasan amerikadan sana daha çabuk yardımcı olurlar.
müşteri hizmetlerinden başka kıme derdımızı anlatabılecez ki ya
8 mbit kampanyasının güzelliği. Sözleşmede hız yükseltme var, düşürmek yok.
Düşürmüyorlar ya uyuz ettiler beni. O zaman verin bana dedim 99tl ödediğim hizmeti. Ses yok.
arıza kaydı alıyorlar başka birşey yok
Genelde söyledikleri ve aldigin tarifi birbirini tutmuyor.Bizim burda bendeki hiz 16mbit ama indiriken 2 2.5mgb oluyor maksimium.Ama test yaparsam sitelerden 15i buluyor.Her yerde ayni bu insanlar.
Hızımı 1mbit'e çekmişler ama sistemde hala 8mbit gözüküyor.
quote:
Bağlantı Durumu Bağlantı var Upstream Hızı (Kbps) 256 Downstream Hızı (Kbps) 1021 Upstream Sınırı 24 Downstream Sınırı 30 Trained Modulasyon ADSL_G.dmt.bis LOS Hataları 0 Downstream Hat Zayıflaması 30 Upstream Hat Zayıflaması 15 Peak Cell Rate 603 cells per sec CRC Rx Fast 0 CRC Tx Fast 0 CRC Rx Interleaved 0 CRC Tx Interleaved 0 Path Mode Fast Path
Bu değerlere rağmen 8mbit veremiyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme