Bildirim
8mbit bağlantı ile saniyede 2.2mb indiriyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
süpermiş valla diğer indirme işlemlerinde durum nasıl mesela film veya torrentten birşey indirirken -
torrentte kotaya takılıyor.idm ile de oyle.300 kb/sn ortalama.Ama originde cosuyor.Gecen ki titanfall betada da boyle olmustu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost2003 -- 21 Haziran 2014; 20:44:10 > -
garip bir olay ama iyi sayilabilir keske butun indirmelerde geceli olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de yaklaşık bir yıldır böyle 8Mbit sınırsız fakat 50GB AKK geçmeden önce hiç 1.8Mb/s'nim altına düşmüyor 1.8-2.5 arası
Edit: Sadece Origin değil tamamen her şekilde geçerli bu söylediğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizuga -- 21 Haziran 2014; 22:34:24 > -
Benim kota dolmadan bile 900 kb ı geçmiyor idm ile.Bu mtu olayı gibi bisimi acaba.Origin indirirken kendine port mu acıyor napıyor. -
İlginç - modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koy bakalım kaç kaldırıyor diye. -
-
Fena sayılmaz 16 kaldırmaz dedikleri gibi snr düşük. -
Titanfall ve Battlefield 3'de bir şey olsa gerek. Çünkü bende Titanfall'ı 16 Mbps hız ile kotayı çoktan aşmama rağmen saniyede 5 mb/sn indirdiğimi biliyorum. -
Boyle birsey mumkun degil.
gosterilen hiz yanlis. bunun gecmiste cok orneklerini gorduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde nasıl mümkün oldugunu tartısıyoruz zaten.Gosterilen hız yanlışta indirilen data da mı yanlış.Dun yaklasık 5 saatte 42 gb indirdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: BonezCrusher
Fena sayılmaz 16 kaldırmaz dedikleri gibi snr düşük.
Peki nasıl indirebiliyorum bu kadar hızlı?? -
Yanlış ölçmüş olabilir. -
windows 8 kullanıyorsanız task manager'dan wifi kullanımı veya ethernetten bağlıysan onun kullanımına göz atarmısın? Aynısı bende oluyordu VPN ile bağlandığımda 50 mbit gösteriyordu ve 5MB/sn hız görünüyordu. Tsk manager'da 7-8 mbps görünüyordu. -
Olay hızın ne gosterdigi degil.Peak olarak son hıza da bakmıyorum.Devamlı olarak 3-4 mb/sn de indirerek 50 gb indirdim.800kb ile kac gun surerdi.Ama gercekten indirioki 6-7 saatte bitti.Koydugum resimde download hızı anlık degil 2.5 ile 4 arasında gidip geldi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X