Şimdi Ara

8MBit'e Kadar Tarifede Hız Sorunu ve Yüksek Ping (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: demoX

bugun ttnet i aradım, hızımın 1 mbtin altında oldugunu ve yukseltilmesini istedim yoksa iptal ettireceğimi söyledim.
    teknik servisten arayan kişi, bakım calisması oldugu, bulundugum mevkide (ist-sefaköy) en fazla 1 mbite kadar hizmet alacağımı baska bir santrale aktarma imkanı da olmadıgını söyledi. Tabi arayan elemana madem maksimum 1 mbit hizmet verebiliyorsun niye 8 mbte kadar diye satıyorsunuz, İstanbulun göbeginde bu hizmeti alamaycaksak nerede alacağız diyemedim.

Aynı olay bana olmuştu hocam.Hattım çok iyi kapasitedeydi 16 mbit bile kaldırırdı.Sonrasında baktım hızım 1 mbit.Aradım Santrali söyledim.Sonrasında dediler sizin mahalleye en fazla 1 mbit veriliyor.Sonra ulan bizi bu kadar mı aciz konumuna düsürüyorsunuz şerefsizler dedim.Ve çabuk hattımın iptal ettirilmesini istiyorum dedim(hem ADSL hem de telefon) o kadar para veriyoruz safmıyız dedim. Sonrasında tamam çözücez dediler.Ertesi gün baktığımda hızım 8 mbitti. Ancak nedense benim pingim 1 mbitteyken hep 20'lerdeyken 8 mbite geçince direk 40'lara çıktı. Galiba baska santrale yönlendirdiler yada baska porta aktardılar.Dediğim gibi hocam seninde benim dediklerimin aynısını söyemeyi dene belki seninkinede bi çare üretirler..

• telefonda arayan teknik arkadas hizi 2 mbt sabitledim bir deneyelim dedi fakat bu seferde santral desteklemedigi icin internet tamamen gitti, modemin sinyal seviyesi 14 den 8 e dusmus. Evln santrale uzakligi uzakligi 4 km imis, bu hizdan otesi cok zor dediler. Ne yapacagimi sasirdim, iptal ettirsek daha iyi servis alabilir miyim, kuskuluyum.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bende izmir de oturuyorum .yaklaşık 1 yıldı 8mbit neti kullanıyorum netlimitsiz paket.Çok şükür bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.Sizdeki sorunun aynısı bende başladı download ve upload hızımda sorun yok 600 700 le çekiyorum dosyaları.Ama internette aşırı derece bir kasma var sayfalar geç açılıyor videolar takılıyor gına geldi.
    Sık sık counter strike oynuyorum ve pingim 150-200 bazen 80 lere iniyor ama genelde 150 lerde.biraz bakınıyım dedim şu aralar herkes de bu sorun var ki özellikle 8mbit kullanıcılarında.
    Sanırım bir çalışma veya hatadan kaynaklanıyor genel olarak sorun.Ama bir forumda aynı sorundan müzdarip arkadaşlar bağlı oldukları TÜRK TELEKOM müdürlüğünü aramışlar sorunlarını söylemişler ve portlarını sıfırlamışlar.Böylece ping sorunlarının gittiğini söylüyorlar.TTNET Müşteri hizmetlerinde ping deyince ne olduğunu bile bilmiyolar şansınıza belki bu işlerden anlayan biri çıkarsa kurtarırsınız.Öbür türlü türk telekomu arıyıp portunuzu sıfırlamasını söyleyin.Sorununuz hallolur umarım bende az önce aradım yaptıktan sonra geri dönüş yapıcaklar bekliyorum bakalım.

• bu sabah saat 11 sularında nete girdim ve bir baktım ki 2 haftadır çektiğim ping sorunum düzelmiş yine eskisi gibi istanbula 20 ping atıyorum ohh yaşasın düzeldi diye sevinirken saat 12 buçukta tekrar bi girerim ki benim pingler yine uçmuş bıktım artık bıktım ne değiştide 1 saat içinde problem yine başladı off off..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NgSharpz

8MBit'e Kadar Tarifede Hız Sorunu ve Yüksek Ping

En son TTNET'le konuşmamdan sonra son durumlar bunlar 4MBit'i çok rahat kaldırıyorum. Ping değerleride akşam saatleri hariç çok iyi. 8'e yükselttirsem mi ? Bu arada TTNET'le son görüşmemden önce SNR değeri 12 idi neden bu kadar arttı. :D Ne değişti ki?

arkadaşlar bende bu ping konusunda muzdaribim, biraz araştırayım derken ilk karşıma bu konu çıkınca yazılanları okudum. bu arada bu mesajdaki test değerlerini nasıl alabilirim güç,snr sınırı falan db cinsinden sonuçlarına kadar verilmesi ilgimi çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 2 Nisan 2011; 21:50:31 >

• http://www.speedtest.net/result/2645019204.png

Bıktım artık şu pingden .

Pingi azda olsa düşürebilecek bi yöntem varsa yardımcı olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostofdewil -- 14 Nisan 2013; 16:17:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.