Şimdi Ara

8Mbit Olmaz Ancak 4Mbit : Ne Yapmamı Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.4 senedir smile adsl kullanmaktayım.Bir kampanya önerdiler hızınız 8 mbit vs. olacak dediler.2 yıl taahtüt verirseniz diye.Bende kabul ettim.Bugün hız testine baktığımda hızım 1mbit. Tekrar aradığımda 8 mbit niye geçirmediniz diye sorduğumda şebekenin sizin eve uzak olmasından dolayı size 8mbit verirsek internetinizde kopmalar olacağını.Ancak 4mbit verebileceklerini söylediler.(Evim Şehrin Merkezinde ve Diğer mahalledeki arkadaşım 8mbit kullanıyor).Bende baştan niye demediklerini sorduğumda o zaman belli olmuyor dediler. Böyle bişey olabilir mi? 8mbit alırsam internette kopma olurmu? Yoksa benimi kandırmaya çalışıyorlar. Ben 2 yıllık taahtüttü 8mbitlik diye verdim.Ne yapmamı önerirsiniz.Ona göre tekrar arayıp konuşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan0544 -- 2 Mart 2011; 19:45:52 >

• bulunduğum bölge 8mbit kaldırmaz mı?

http://img371.yukle.tc/images/6822adsl.JPG

Modem Philips SNA6500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan0544 -- 2 Mart 2011; 23:02:24 >
  • Merhaba

Benimde hattım 8mbit desteklemiyor ama 8mbit kullanıyorum hattımda 4mbit destekliyor daha geçeli bir gün bile olmadı. Gerçi benim istediğim doğrultusunda geçilmedi. Ttnet kullanıyordum 1mbit. Şu anda smile ile herşey gayet güzel gidiyor eğer bir sorun olursa bilemiyorum ama 4mbit'te yeterli olacaktır diye düşünüyorum tabi sizin kararınız ve ne için kullanacağınız önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.