Bildirim
8tb destekli usb kutu arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
8TB lık disk takacaksan tavsiyem usb disk değil nas almandır. Evet biraz hatta baya biraz pahalıdır ancak verdiğin parayı fazlası ile hak eder zira nas lar veri depolamanın çok ödesinde işler de yapar. Ben eski bir model olan zyxel nsa326v2 kullanıyorum içinde 2 tane 4 tb var. diğer modellerden olan nas326 modeli 12tb lik 2 disk destekliyor. nas542 ise 12TB lik 4 disk destekliyor.
Bu kadar büyük kapasite kullanacaksan nas dan şaşma. -
zyxel 326 nasım var onda 2x2 tb takılı ama 8 lik elimde tek bunu sadece arşiv için yapıcam
nas için raid1 olmassa disk bozulunca sıkıtı onda çift olmadan takmıyorum cunki nas bende film için devmalı acık bu tek disk sadece arşiv olucagında kapalı durucak onda tek olmasının sıkıntısı pek yok onda usb kutu arıyorum -
326 nın hangi modeli? Destekliyorsa 8tb yi içine tak, çıkartacağın 2tb için usb 3.0 harici disk kutusu al ve içindeki 2tb ile raid yapmayı dene. Harici disk ile dahili disk raid oluyormu ve 8tb yi destekliyormu diye servisine sorabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde 3 adet 8tb lik wd ve seagate usb kutusu mevcut ilgilenirseniz bende icerinden 8tb hdd cikartim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X