Şimdi Ara

8X'e Android yükleme ihtimalim var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seckinsahin

quote:

Orijinalden alıntı: şayze

windows phone 7'de çekirdek yazılımdır, değiştirilemez.

anlamanız için şöyle bir örnek vereyim. Bilgisayarlarımızda kullandığımız windows'un hiçbiri çekirdekten değildir. Hard diskinizden sisteme gayet rahat ulaşabilirsiniz. Kısacası bilgisayarın üzerine kurulur windows.

Ancak çekirdek işletim sistemi, bilgisayarın ya da telefonun (örneğin wp, ios, mac) işlemcisine yazılmıştır. Ulaşamazsınız. Değiştirmek için çekirdeğe ulaşmanız gerekir.

Tamamdir. Simdi mantikli bir zemine oturmus oldu. Android almadigima pisman oldum windowscularina kotu haber desene :) nese ya windows tuslu telefonda android mi olurmus :D

Açıkçası android gibi bir sisteme geçmek mi aman aman diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Wp bilmem ama iPhone a android kuruluyor,ayni sekilde androidlere de ios.Anlatmamı isteyen pm atsin

Androide ios yukleme nasil oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

quote:

Orijinalden alıntı: şayze

windows phone 7'de çekirdek yazılımdır, değiştirilemez.

anlamanız için şöyle bir örnek vereyim. Bilgisayarlarımızda kullandığımız windows'un hiçbiri çekirdekten değildir. Hard diskinizden sisteme gayet rahat ulaşabilirsiniz. Kısacası bilgisayarın üzerine kurulur windows.

Ancak çekirdek işletim sistemi, bilgisayarın ya da telefonun (örneğin wp, ios, mac) işlemcisine yazılmıştır. Ulaşamazsınız. Değiştirmek için çekirdeğe ulaşmanız gerekir.

Tamamdir. Simdi mantikli bir zemine oturmus oldu. Android almadigima pisman oldum windowscularina kotu haber desene :) nese ya windows tuslu telefonda android mi olurmus :D

Android tuşlu wp yaptılar donanım haber reklamını yaptı bile hisenseden geldi mira diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dünya devi nokia ya el attı tamam tasarım kamera falan iyi ama yazılım sıfır adam gibi bişey yok yazılım olarak b.k gibi telefona müdahale edilemiyor. htc hd2 geçiyordu lumia1020 niye geçmezki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernel82

dünya devi nokia ya el attı tamam tasarım kamera falan iyi ama yazılım sıfır adam gibi bişey yok yazılım olarak b.k gibi telefona müdahale edilemiyor. htc hd2 geçiyordu lumia1020 niye geçmezki :(

Çünkü HTC zamanında HD2 ile ilgili gerekli bilgileri yayınladı. İş büyük oranda şirkette bitiyor, elinizde ki telefonda değil.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle 2010 tarihinde serbest bırakılmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.