Şimdi Ara

8X'e Android yükleme ihtimalim var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece meraktan soruyorum öyle bir niyetim yok ama bilmekte fayda var tabi.

• Hocam belki indirebilirsiniz ama şunu bilin ki çok kasar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için imkansız. Wp kapalı bir işletim sistemi değiştirilemez.

• Yukleyemediği şey niye kassın ? bilip bilmeden laf olsun diye yorum yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Yukleyemediği şey niye kassın ? bilip bilmeden laf olsun diye yorum yapma.

Kaba olmaya gerek yok Samsung Atıv S i hacklediler eğer yaygınlaşırsa bu hack işi o zaman yapabilir

• hackleseler bile öyle bir şey mümkün değil .. ancak sistemin baştan yazılıp iki işletim sistemini çalıştıracak şekilde tasarlanması lazım. Zaten ms in ilerideki planlarında bu var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Sim destekli modem var mı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows Phone kernelinden ve kullanılan c## kodundan dolayı asla kırılamayacak bir işletim sistemi. Sadece PC deki dijital imzalı NSU gibi programların telefona root atma izni var.

• Wp bilmem ama iPhone a android kuruluyor,ayni sekilde androidlere de ios.Anlatmamı isteyen pm atsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Wp bilmem ama iPhone a android kuruluyor,ayni sekilde androidlere de ios.Anlatmamı isteyen pm atsin

Anca launcher kurarsin baskada bir yontemi yok : )
  • fukox kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz imkansız.Youtube'ta izlediğiniz bazı videoların etkisinde bunu söylüyorsanız custom rom yada bazı arayüzler ile bunu sadece görünüş olarak yapabilirsiniz.Ios'u hiçbir cihaza kuramassınız malesef.
  • Valla arkadasimda xperia nun su kucuk ekranli 2 sene oncesinen modellerinden bir tane var. Ben bu telefona windows 98 kurdum diyordu :S akil mantik isi mi? Gerci ram se ram islemciyse islemci baktiginda

• windows mobile ve android arasında kurulum gerçekleşebilir bkz: HTC HD2
    windows mobile ile windows phone karıştırılmamamlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: şayze

windows mobile ve android arasında kurulum gerçekleşebilir bkz: HTC HD2
    windows mobile ile windows phone karıştırılmamamlı

Cok guzel ornek. Ben hd2 nin wp mu andrd mi oldugunu bi turlu anlayamamistim. Catir catir yuklenmis iste neden olmasin? Mac lere windows yukleniyor telefonlarda da yapilabilir. Biraz anlayan biri yapar bence

• seckinsahin kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı şayze nin de dediği gibi windows mobile farklı windows phone farklı bir olay.Windows mobile cihazlarda bu tarz oynama ve değişiklik yapma imkanı mevcut.Ek olarak birçok cihaza android kurabilirsiniz ancak Ios ve Wp8 kuramazsınız kastettiğim buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FutureLand

Bildiğim kadarı şayze nin de dediği gibi windows mobile farklı windows phone farklı bir olay.Windows mobile cihazlarda bu tarz oynama ve değişiklik yapma imkanı mevcut.Ek olarak birçok cihaza android kurabilirsiniz ancak Ios ve Wp8 kuramazsınız kastettiğim buydu.

Heeee. Android kurdun ama geri donemezsin diyorsun. O da riskmis be. 1 ay sonra pisman olurum zaten

hayır hocam bir wp cihaza hiçbir türlü başka sistem kuramazsın
    çünkü microsoft tekel bir ağ kurmanın ilk adımlarını mobilde başlattı

windows mobile bambaşka bir sistemdi kullananlar bilir başlat menüsü falan vardı. bir nevi cep bilgisayarıydı ve aynı masaüstü windows gibi açık bir sistem (edit: açık sistem her çeşit cihaza kurulabilir ve özelleştirilebilir)

windows phone ise çekirdekten bir sistem yani bir nevi bu sistem bu telefona "mıhlanmış"

sonuç: wm başka bir şeydi ve artık yok wp apayrı bir şey, dolayısıyla kuramazsın.
  • quote:

hayır hocam bir wp cihaza hiçbir türlü başka sistem kuramazsın
    çünkü microsoft tekel bir ağ kurmanın ilk adımlarını mobilde başlattı

windows mobile bambaşka bir sistemdi kullananlar bilir başlat menüsü falan vardı. bir nevi cep bilgisayarıydı ve aynı masaüstü windows gibi açık bir sistem (edit: açık sistem her çeşit cihaza kurulabilir ve özelleştirilebilir)

windows phone ise çekirdekten bir sistem yani bir nevi bu sistem bu telefona "mıhlanmış"

sonuç: wm başka bir şeydi ve artık yok wp apayrı bir şey, dolayısıyla kuramazsın.

Himmmm. Aslinda yazilimsal anlamda o kadar akilli telefonlardan anlamam. Ancak nedense yapilmasi ihtimal disi gibi gelmiyor. Yani windows phone tabani windows 8 de mi geldi? Windows phone 7 telefonlarda mumkun muydu bu?

windows phone 7'de çekirdek yazılımdır, değiştirilemez.

anlamanız için şöyle bir örnek vereyim. Bilgisayarlarımızda kullandığımız windows'un hiçbiri çekirdekten değildir. Hard diskinizden sisteme gayet rahat ulaşabilirsiniz. Kısacası bilgisayarın üzerine kurulur windows.

Ancak çekirdek işletim sistemi, bilgisayarın ya da telefonun (örneğin wp, ios, mac) işlemcisine yazılmıştır. Ulaşamazsınız. Değiştirmek için çekirdeğe ulaşmanız gerekir.
  • quote:

windows phone 7'de çekirdek yazılımdır, değiştirilemez.

anlamanız için şöyle bir örnek vereyim. Bilgisayarlarımızda kullandığımız windows'un hiçbiri çekirdekten değildir. Hard diskinizden sisteme gayet rahat ulaşabilirsiniz. Kısacası bilgisayarın üzerine kurulur windows.

Ancak çekirdek işletim sistemi, bilgisayarın ya da telefonun (örneğin wp, ios, mac) işlemcisine yazılmıştır. Ulaşamazsınız. Değiştirmek için çekirdeğe ulaşmanız gerekir.

Tamamdir. Simdi mantikli bir zemine oturmus oldu. Android almadigima pisman oldum windowscularina kotu haber desene :) nese ya windows tuslu telefonda android mi olurmus :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.