Şimdi Ara

9/11'le ilgili belgesel film GOOGLE VIDEO'yu YAYINDAN KALDIRILDI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yada rapid e atarsan daha hoş olabilir arşiv açısından bekliyoruzz
  • Binaların kendi içine çökmesi zaten bunun düzenlendiğini açıkça gösteriyor. Farkındaysanız bu olaydan sonra tek cümle geçiyordu ajanslarda. "11 Eylül' den sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak".
  • Hoca tercüme ettikçe bazı detayları daha iyi görüyorum şimdi. Ya inanılmaz bir yapım olmuş bu. Binalar yıkılmadan bir kaç saniye önce tripod üstünde farklı bir bina üstündeki kameranın patlamaların oluşturduğu sarsıntıdan dolayı sallanması ve binaların bir kaç saniye sonra çöküşe geçmesi. Bu belgeselden sonra 9/11'in failinin Abd olduğuna yemin edeceksiniz. Merak etmeyin yakında hazır hale gelecek ve direkt yükleme linkleri vereceğim. 3 parça halinde tercüme ediyorum. Temiz iş olacak endişe etmeyin.. Yalnız ingilzicesi olan birileride en azından 1 bölüm için yardımcı olrusa sevinirim. Kesinlikle arşivlik bir yapım sakın kaçırmayın..

• Hocam ne download ediyoruz bu Türkçe mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: quazar

Videoyu yüksek kalitede (ggogle web sayfasında izlediğinizden çok daha net) divx'e çevirdim. Altyazı bittiğinde sizlere bildireceiğim. En etkilendiğim yer binaların patlayıcılarla çökertilmesi oldu. Çok açık ve seçik şüpheye yer kalmayacak şekilde gösteriyorlar. İnanılmaz gerçekten...

hocam nerden indiricez peki senin divx i?
  • Ben linkleri düzenli bir şekilde vereceğim. Artı olarak 2 tane de alernatif link olacak ki herhangi bir sorunla karşılaşmayasınız. Yalnız tercüme de bana İngilzicesi olan arkadaşlardan destek gelirse paylaşırım.
  • bu belgeselin video dosyası olarak adı nedir? emuleden aratıp indiriyim bende internetten zivziv 100 saat uğraşmiyim
  • ben indirdim malum google linkinden. dosya ismi LooseChange2ndEditio.avi 534Mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbas The Traveler -- 13 Temmuz 2006; 13:11:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

ben indirdim malum google linkinden. dosya ismi LooseChange2ndEditio.avi 534Mb

teşekkürler:D
  • zaten adamlar kulelerin demir konstruksiyon oldugunu ve bunun ucak carpmasıyla cökercesine yıkılamıyacagını söylüyor daha ne desinler
  • Fahrenheit 9/11 i geçen yıl izlemiştim ve o günden beri (gerçi ondan önce de pek farklı değildi ama) Amerika'nın attığı her adımın ardında nasıl bir senaryo yatıyor diye endişe etmeye başladım.

İşin en kötü tarafı bu belgesel Amerika'da gösterime girdiği tarihlerde gişe rekoru kırmıştı; fakat yine de seçimlerden Bush birinci çıkabilmişti. Ya bu Amerikalılar aptal ya görüp duyduklarını anlamıyorlar ya da anlamak hiçbirinin işine gelmiyor ve her birinin içinde aslında bir cani yatıyor.

Ben belgeseli izlerken en çok askerlerin tavrında etkilenmiştim nasıl bir motivasyonla bilmedikleri bir ülkeye gidebiliyorlardı bir delinin peşinden ve nasıl oluyordu da sanki ölümüne yol açtıkları canlılar insan değildi. Hele bi tankçı vardı "The roof the roof the roof is on fire..." şarkısı eşliğinde vuruyordu evleri, bilgisayar oyunu gibi geliyordu ona yaşananlar. Ne yaptığının farkında olamayacak kadar kördü.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA3UKE -- 13 Temmuz 2006; 15:45:48 >

• Türkçesi yokmu bunun
  • Hoca Türkçesini hazırlıyorum ama bazı arkadaşlar acaele edip download ediyorlar. Muhtemelen download ettikleri dosyta ile benim vereceğim dosyalarda altyazı uyuşmazlığı olacaktır. O yzüden biraz daha sabredin anlayarak rahatça izleyin filmi... Biraz daha sabır ve bu arada altyazı tercümenin daha hızlı olması için bana yardımcı olacak arkadaş olsa iyi olur...
  • Konu bu linkte daha derli toplu olacak şekilde hazırlandı. Şu an downloadları rahatlıkla yapabilirsiniz çünkü altyazılar bu download ettiklerinize göre aynı yerden yayınlanacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_8107625/mpage_1/key_//tm.htm#8107625
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.